Hilversum,
20
december
2017
|
12:29
Europe/Amsterdam

YOUP VAN ’T HEK BEKIJKT 2017 MET EEN VLOEK EN EEN ZUCHT

Volop cabaret bij BNNVARA tijdens de feestdagen

Op 31 december zwaait Youp van ’t Hek op NPO 1 het jaar uit met alweer zijn negende Oudejaarsconference getiteld ‘Een vloek en een zucht’. Trump, de kabinetsformatie, vrouwenvoetbal, fipronil eieren, WK of beter gezegd geen WK; op oudejaarsavond geeft Youp zijn eigen humoristische kijk op de veel besproken onderwerpen van het afgelopen jaar. Oudejaarsconference 2017 ‘Een vloek en een zucht’ is 31 december om 22.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

“Als je een oudejaarsconference maakt dan kom je op een gegeven moment op een stapel afgekloven botjes. En opeens denk je ik moet er net iets anders over zeggen en volgens mij is dat gelukt. Ik kijk naar wat andere mensen doen en ik begin daar een beetje om te lachen. Vervolgens probeer ik alles bij elkaar te vatten en er een grapje over te maken en dat heet cabaret,” aldus Youp van ’t Hek in DWDD.

Naast de oudejaarsconference, zendt BNNVARA tijdens de feestdagen en in het nieuwe jaar volop cabaret uit op NPO 1 en NPO 3. Van de gevestigde namen als Erik van Muiswinkel, Lenette van Dongen, Nuhr, Pieter Derks, Lebbis en Sara Kroos tot de jonge garde met Emilio Guzman, Patrick Laureij en Peter Pannekoek. Op 14 januari is het nieuwkomer Eva Crutzen die met de televisiepremière van haar bejubelde voorstelling Spiritus de reeks afsluit.