Hilversum,
03
augustus
2023
|
09:58
Europe/Amsterdam

WORSTELINGEN MET DE MODERNE TIJD IN NIEUW SEIZOEN ALL STARS & ZONEN

Goed nieuws voor alle fans van de serie All Stars & Zonen: de welbekende voetballende vrienden en hun (schoon)zonen en dochters zijn terug! In de nieuwe reeks worstelen de spelers van de voetbalclub Swift Boys met een hoop uitdagingen van de moderne tijden, zoals worden ‘gecanceld’, grensoverschrijdend gedrag en gendergelijkheid. Veranderen de tijden ook op het voetbalveld, in de kantines en kleedkamers van de amateurclubs? En hoe gaan Swift Boys hiermee om? Tegelijkertijd krijgen hun vaders en moeders te maken met uitdagingen die van alle tijden zijn, zoals ouderschap, overgang en overspel. Het tweede seizoen van All Stars & Zonen wordt wederom geregisseerd door Jean van de Velde en start op donderdag 31 augustus om 20.30 uur met de eerste twee afleveringen op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is vanaf die dag ook al volledig te bekijken op NPO Plus. Vanaf donderdag 14 september is er wekelijks een aflevering te zien om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3 en NPO Start.

Aflevering 1 en 2: Woke & Fitvest 
In de eerste aflevering zijn er meteen grote veranderingen bij de voetballers. Er wordt verhuisd. Er gaat iemand met pensioen. Er wordt vreemdgegaan en er staat iemand op het punt gecanceld en uit de club gegooid te worden. Hoe krijgt de jongere generatie de oude generatie woke? Ook in aflevering 2 staat veel te gebeuren. Junior (Yannick van de Velde) heeft het team nodig om zijn nieuwste high-tech product 'het Fitvest' te promoten bij investeerders. Zoals altijd staat Junior in het mikpunt van de spot van zijn teamleden en zint hij op wraak. Ondertussen probeert Mark (Peter Paul Muller) zijn relatie met Roos (Isa Hoes) weer op de rails te krijgen.

Cast: nieuwe rol voor Matthijs van de Sande Bakhuyzen
De vaste acteurs uit de oorspronkelijke serie, zoals Daniël Boissevain, Danny de Munk, Peter Paul Muller, Soundos El Ahmadi en Thomas Acda keren terug. Isa Hoes krijgt een grotere rol: haar personage Roos heeft in de nieuwe reeks de leiding over de kantine van de voetbalclub. Ook de inmiddels vertrouwde gezichten van de nieuwe generatie, zoals Tom van Kalmthout, Yannick van de Velde, Sam Renascent, Sabri Saddik, Alidtcha Binazon en Alex Hendrickx zijn in het tweede seizoen te zien. Een nieuwe rol is weggelegd voor Matthijs van de Sande Bakhuyzen. Matthijs speelt Zero, een tot nu toe onbekende broer van Hero, Nero en Nemo. 

Speciale preview voor leden 
BNNVARA-leden kunnen als allereerste de eerste twee afleveringen - nog vóór de uitzending op tv - zien tijdens een speciale preview in de Johan Cruijff ArenA op zondag 27 augustus. Na het kijken van de afleveringen vindt er een nagesprek plaats met de acteurs Daniël Boissevain, Isa Hoes en Sabri Saddik en regisseur Jean van de Velde. Meer informatie is hier te vinden. 

All Stars & Zonen is een vervolg op de films (1997 en 2011) en de serie All Stars (1999-2001). De serie is een coproductie van BNNVARA en M&B Film.

Bekijk de trailer hieronder:

download
All stars & Zonen trailer