Hilversum,
09
december
2019
|
15:59
Europe/Amsterdam

WILLEMIJN VEENHOVEN, ERIK DIJKSTRA, SOPHIE HILBRAND EN HUGO LOGTENBERG PRESENTATOREN NIEUWE LATE NIGHT OP1

Programma Pauw stopt na 5,5 jaar op de late avond

Zojuist heeft de NPO bekend gemaakt dat 6 januari het nieuwe programma Op1 van start gaat. Wisselende presentatie duo’s ontvangen vanaf maandag 6 januari elke werkdag live rond 22.30 uur gasten die het gesprek van de dag beheersen, van kunst tot politiek, van sport tot entertainment. Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra en Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg vormen twee van de vijf duo’s die straks namens BNNVARA op het prachtige tijdsslot te zien zijn.

Ook werd zojuist bekend dat Jeroen Pauw na 5,5 jaar stopt met het programma Pauw. Jeroen zelf is nauw betrokken bij het opzetten van Op1. We zijn momenteel met Jeroen in gesprek over welke rol hij zelf mogelijk gaat vervullen in dit programma en ook welke andere programma’s hij in de toekomst mogelijk voor BNNVARA gaat maken en/of presenteren.

“We blikken vol trots terug op de 5,5 jaar Pauw op de late avond. Het is een ongekend prestatie om iedere avond weer een kwalitatief goed programma neer te zetten, waar een groot deel van Nederland dagelijks op afstemt. We kijken uit naar de nieuwe samenwerking met Jeroen en zijn verheugd dat we met hem en nog vier van onze presentatoren invulling mogen geven aan het late tijdsslot.” Aldus Gert-Jan Hox, Content Directeur BNNVARA