17
juni
2013
|
11:23
Europe/Amsterdam

WIE WORDT DE ALLERSLECHTSTE ECHTGENOOT VAN NEDERLAND?

ROB, BERT EN HERMAN STRIJDEN OM DUBIEUZE BNN-TITEL

De flirterige Rob, de ouderwetse Bert en de onvolwassen Herman. Dit zijn de finalisten van De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland. Maar wie is nou de állerslechtste van allemaal? In de spectaculaire finale organiseren de mannen de ideale bruiloft voor hun vrouw. De taart, de jurk, de trouwwagen: krijgen de overgebleven drie finalisten dit voor elkaar? De avond voor de grote dag moeten ze hun geloften op papier zetten. Dit alles leidt tot een veelbetekenende en emotionele dag waarbij de mannen nog een keer de kans krijgen zich van hun beste kant te laten zien. Weten ze wat ze moeten veranderen om niet de allerslechtste echtgenoot van Nederland te worden? Na de ceremonie bepalen de experts wie uiteindelijk met de minst gewilde titel naar huis gaat. De finale van De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland is dinsdag 18 juni om 20.25 uur te zien bij BNN op Nederland 1.

De afgelopen weken zagen we hoe de acht stellen hard gewerkt hebben aan hun relatie. Ruben: ‘Veel echtgenotes zagen dit programma als een tweede kans. Een redmiddel om toch bij hun grote liefde te blijven. Er is keihard geknokt voor een betere toekomst samen. De finalisten hebben nog een zware opdracht te vervullen. Het wordt een spannende en emotionele laatste aflevering.’

In navolging van De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland ging presentator Ruben Nicolai op zoek naar De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland. Op verzoek van hun vrouw en onder begeleiding van een strenge maar rechtvaardige jury werden de mannen wekelijks getest en blootgesteld aan verleidelijke proeven en lastige praktijksituaties. Doel: een betere partner worden. Degene die na acht weken geen meter is opgeschoten gaat er met de twijfelachtige eer vandoor en krijgt de titel De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland. De man die gedurende de testperiode de meeste vooruitgang heeft geboekt, wint een tweede huwelijksreis naar een paradijselijk oord. Op dinsdag 20 augustus begint De Allerslechtste Chauffeur van Nederland. Momenteel zijn de opnames.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, 0356555321, marloes.van.grotel@bnn.nl