08
januari
2014
|
18:32
Europe/Amsterdam

WERK AAN DE WINKEL VOOR OLCAY GULSEN BIJ BNN

JONGE ONDERNEMERS OLCAY GULSEN EN NOËL DEELEN HELPEN AUTHENTIEKE WINKELIERS

Olcay Gulsen en Noël Deelen gaan voor BNN aan de slag! In het nieuwe programma Werk Aan De Winkel proberen zij kleine winkeliers te redden van een op de loer liggende ondergang. De groentewinkel op de hoek, de lokale kapper of het kledingzaakje aan het einde van de straat, zij houden het hoofd maar amper boven water en zien de toekomst somber in. Lukt het de jonge eigentijdse ondernemers Olcay en Noël om de winkels af te stoffen en de oudere vastgeroeste winkeliers er met een nieuw zakelijk en creatief slim plan bovenop te helpen? Werk Aan De Winkel is vanaf 10 april iedere donderdag te zien bij BNN op 1.

De crisis is zwaar en de concurrentie van grote winkelcentra, webshops en hippe trendy winkeltjes dreigt de kleine authentieke zaakjes de kop te kosten. Superzakenvrouw en eigenaresse van modeketen Supertrash Olcay Gulsen en creatieveling en oprichter van Venour Noël Deelen (Popoz en RamBam) gebruiken hun kennis en expertise om samen met de winkeliers een plan te bedenken om hun zaak er bovenop te helpen. Olcay: ‘Het raakt me enorm dat hardwerkende kleine ondernemers het zwaar hebben. Ik vind het een enorm mooie uitdaging om samen met de ondernemer te kijken hoe we dit op een creatieve manier kunnen veranderen. Noël: ‘Ondernemen vanuit een passie en talent en dit dan ook overdragen naar de klant is de puurste vorm van ondernemen. Dat is waar ik voor sta en wat ik, samen met Olcay, wil overbrengen aan de winkeliers in dit programma.’

De opnames voor Werk Aan De Winkel zijn in volle gang. Wil je op de hoogte blijven volg dan Olcay en Noël of kijk op Facebook en Twitter.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, 0356555321, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl