30
maart
2015
|
15:55
Europe/Amsterdam

VLOGGERS 3 OP REIS BACKPACK BEKEND

18 REISLUSTIGE KIJKERS BACKPACKEN SAMEN MET JAN EN GERALDINE DOOR EUROPA

Na meer dan 1000 aanmeldingen, het bekijken van honderden ingezonden filmpjes en inspirerende castingdagen presenteert BNN vol trots de 18 kandidaten die met Jan Versteegh en Geraldine Kemper door Europa gaan trekken! In het nieuwe programma 3 Op Reis Backpack vloggen de kandidaten voor de kans van hun leven: een eigen item in het nieuwe seizoen van 3 Op Reis. Vanaf 11 april gaan de backpackers op reis en kan er op ze gestemd worden. Kennismaken met de videobloggers kan nu al op backpack.bnn.nl. De vijf populairste vloggers mogen uiteindelijk mee op droomreis met Jan en Geraldine. Wie daar als beste vlogger uit de bus komt, wint een eigen item in 3 op Reis. 3 Op Reis Backpack is vanaf 1 juni dagelijks te zien om 19.55 uur bij BNN op NPO 3.

Samen met Jan en Geraldine maken de kandidaten de reis van hun leven en gaan vol voor het avontuur. De uiteindelijke winnaar is de vlogger met de meeste stemmen van het publiek. Daar moeten ze wel wat voor doen: koffers sjouwen, slaapplekken regelen en natuurlijk online verslag doen van hun avonturen. De vloggers worden verdeeld over de trajecten van Amsterdam naar Athene. Alle ups en downs van het backpacken zijn zowel online als op tv te zien.

Alon (24 jaar): “Mee doen aan 3 Op Reis Backpack is een droom die uitkomt. Ik ga er alles aan doen om de dikste vlogs te maken, sterker nog: ik ben er al mee bezig!” Clarice (27 jaar): “Ik heb zo’n zin in het reizen, koffers dragen, statief tillen én natuurlijk mijn eigen vlog maken… het is nu al onvergetelijk.”

De filmende backpackers en hun avonturen volg je vanaf vandaag op de site van 3 Op Reis Backpack.

De persfoto in een hogere resolutie? Klik op deze link.

Voor meer informatie: Communicatie BNN-VARA
Monique Rütter,
035-6555321, monique.rutter@bnnvara.nl