01
mei
2014
|
19:10
Europe/Amsterdam

VLAAMSE PRESENTATRICE EVI HANSSEN OP PAD VOOR 3 OP REIS

GASTPRESENTATRICE REIST NAAR FINLAND, IJSLAND EN PARIJS

De Belgische presentatrice Evi Hanssen gaat voor het nieuwe seizoen van het BNN-programma 3 op Reis naar Finland, IJsland en de steden Parijs en Antwerpen. De voormalig Expeditie Robinson-presentatrice neemt de backpack over van Nicolette Kluijver en versterkt daarmee het 3 op Reis-team met Floortje, Dennis en Geraldine. Van ruilen komt geen huilen! BNN is superblij met de komst van deze charmante Vlaamse gastpresentatrice. Haar eerste reis gaat naar het Finse Ivalo waar ze op zoek gaat naar het Noorderlicht. Meteen een pittige reis omdat het daar tijdens de opnames 32 graden vroor. Het nieuwe seizoen van 3 op Reis is vanaf zondag 7 september iedere zondag om 19.55 uur te zien bij BNN op 3.

Evi: ‘Ik vind BNN een supertoffe omroep, dit kennen wij in België niet! En het is al helemaal een grote eer om voor zo’n populair reisprogramma als 3 op Reis op pad te mogen gaan. Mijn eerste reis naar Finland was betoverend, ijskoud…maar zo bijzonder om te doen. Dat kan ook bijna niet anders met zo’n fijne crew. Ook gaat mijn langgekoesterde wens om naar IJsland te gaan in september in vervulling. Ik kan niet wachten!’

De Antwerpse Evi geeft de Nederlandse reisliefhebber ook een kijkje in haar eigen ‘hometown’ Antwerpen. Ze laat alle geheime plekken van de stad zien waar anders maar weinig Nederlanders komen. Of de Belgen hier zo blij mee zijn? Verder gaat ze naar het Oosten van Parijs, dat zich heeft ontwikkeld tot een hippe plek en place-to-be. De Franssprekende Evi gaat daarna door naar de ruige kust van het Franse Brest en reist tot slot af naar IJsland. Check op 3opreis.bnn.nl alle reisnieuwtjes, bijzondere reisweetjes en de beste reistips. Ook vind je hier alle bestemmingen, tips, foto’s en backstagefilmpjes.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl