24
april
2014
|
15:47
Europe/Amsterdam

VINGERVLUGGE EN VERBAZINGWEKKENDE TRUCS MET DYNAMO: MAGICIAN IMPOSSIBLE BIJ BNN

DYNAMO NEEMT JE MEE OP MAGISCHE REIS

Dynamo wordt gezien als één van de meest spannende en originele Engelse goochelaars van de afgelopen tien jaar. Hij verlegt de grenzen van magie en illusie. Lopen over de Theems in Engeland, een spectaculaire zweefstunt, sneeuw in de Oostenrijkse bergen laten veranderen in diamanten, zijn publiek valt van de ene in de andere verbazing. Dynamo neemt je mee op zijn magische reis rond de wereld en laat je kennis maken met zijn ongelooflijke en geruchtmakende stunts. Dynamo: Magician Impossible is vanaf zondag 27 april te zien om 20.25 uur bij BNN op 3.

Dynamo: Magician Impossible is het verhaal van een gewone jongen uit Bradford met een buitengewoon leven. Dynamo leerde net als zijn grootvader spelenderwijs vingervlugheid met kaarten en ontwikkelde op dezelfde manier zijn magische vaardigheden. In zijn eerste televisieserie reist deze talentvolle jonge illusionist de wereld rond om beroemdheden, familie, vrienden en het grote publiek te trakteren op zijn unieke magie. Dynamo’s trucs zweven tussen natuur en werkelijkheid, soms met buitengewone krachten voor een verbluffend effect. Zo brengt hij een zwerm vlinders tot leven in Chateau Marmont, het beroemdste kasteel in Hollywood.

Dynamo laat onwetende passanten figureren in zijn stunts. In de eerste aflevering voert de straat-illusionist een op de Matrix geïnspireerde levitatie uit en laat hij rockster Ian Brown kennis maken met zijn magische wereld.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl