05
maart
2014
|
15:30
Europe/Amsterdam

VICTORIA KOBLENKO EN TIM HOFMAN NIEUW PRESENTATIE-DUO SPUITEN EN SLIKKEN

GERALDINE KEMPER EN JAN VERSTEEGH MAKEN DE REPORTAGES VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

Victoria Koblenko wordt de nieuwe presentatrice van BNN’s Spuiten en Slikken. De brainbabe neemt samen met Tim Hofman in de studio plaats achter de tafel. Ook BNN's nieuwe aanwinst Jan Versteegh maakt zijn debuut in het programma over seks en drugs. Hij gaat samen met Geraldine Kemper op pad voor onthullende en onthutsende reportages. Bekijk nu de promo voor het nieuwe seizoen hier. Spuiten en Slikken is vanaf 30 maart iedere zondag om 22.15 uur te zien bij BNN op 3.

Victoria Koblenko is super enthousiast om voor BNN aan de slag te gaan: “Spuiten en Slikken is een icoon van de Nederlandse tolerantie en ruimdenkendheid geworden. Het is een informatief programma over wat iedereen bezig houdt, maar op een sexy, rock&roll manier. Ik voel me vereerd dat BNN mij heeft gevraagd daar deel van uit te gaan maken”.

Naast de nieuwe presentatoren en Tims nieuwe functie in het programma, is er ook een nieuwe rubriek: De Seksbar. Hier lopen Jan, Geraldine en Tim langs de meest spraakmakende nieuwsberichten en feiten op het gebied van seks. Daarnaast volgt Tim voor S&S wekelijks Paul, die van zijn verslaving af probeert te komen. Een loodzwaar en emotioneel traject. Maar er blijft gelukkig ook veel bij het oude in Spuiten en Slikken: elke week wordt een nieuwe BN'er uitgehoord over zijn seks- en drugsleven en zijn er nieuwe reportages.

Voor het allerlaatste seks -en drugsnieuws, extra video's van de afkickende Paul en ander backstage materiaal : spuitenenslikken.bnn.nl


Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Claudia Siebe, 035-6555333, claudia.siebe@bnnvara.nl