17
oktober
2012
|
12:00
Europe/Amsterdam

VICTORIA KOBLENKO EN ROBERT DE HOOG IN NIEUW SEIZOEN FEUTEN

MACHT, LIEFDE, VERRAAD EN VEEL BIER IN BNN-SERIE OVER HET STUDENTENCORPS

Er kan weer gebrald en gezopen worden! De BNN-serie Feuten start deze week met de opnames van het derde seizoen. Naast de vaste cast met Manuel Broekman, Hanna Verboom en Tim Murck betreden dit jaar Victoria Koblenko en Robert de Hoog de wereld van het studentencorps. Supermooi! Victoria Koblenko duikt in de huid van de gehaaide advocate Fleur Haverkamp. Victoria: ‘Ik besef nu dat ik een abonnement heb op mysterieuze rollen, meisjes met een geheim. Gedreven door verslaving (Vuurzee), blinde liefde voor een man (Bloedverwanten) en nu door de tomeloze ambitie van de jonge advocate Fleur Haverkamp.’ Robert de Hoog (Black Out en Nova Zembla) speelt Vincent Francken die via een schimmige deal in studentenhuis Ithaka mag komen wonen. Hij lijkt in eerste instantie een verlegen en stille jongen, maar niets is wat het lijkt. Het nieuwe seizoen Feuten is vanaf september 2013 te zien bij BNN op 3.

Het is een paar jaar later en Bram Wagtmans (Manuel Broekman) staat op het punt zijn spullen te pakken en studentenhuis Ithaka te verruilen voor het echt hardwerkende leven. De stageplek bij Francken-Advocaten, onder leiding van sexy Fleur Haverkamp, is in the pocket en daar heeft hij maar één ding voor hoeven doen: zoontje van de baas, Vincent Francken, een plekje bezorgen in zijn prominente studentenhuis Ithaka. Bram gaat akkoord en ziet een gouden toekomst tegemoet. Maar wanneer zijn ex-vriendin Marie-Claire (Hanna Verboom) als een blok valt voor de mysterieuze Vincent, komen Bram en zijn beste vriend Olivier (Tim Murck) lijnrecht tegenover deze nieuwe huisgenoot te staan. Als Bram het succes wil bereiken waar hij zo lang voor gevochten heeft zal hij al zijn schepen achter zich moeten verbranden. Ten koste van zijn oude vrienden en het corps.

Feuten is een dramaserie over het Nederlandse studentencorps. In het eerste seizoen stortte slagerszoon Bram Wagtmans zich in de ontgroening van de prominente studentenvereniging H.S.C Mercurius. Eenmaal geïnaugureerd ontdekte hij het goede leven van het corps, maar raakte hij ook verwikkeld in een moordschandaal. In het tweede seizoen kwam Bram door een onderhandse deal aan het roer van Mercurius: het vrijpleiten van Olivier de Ruijter in ruil voor de belangrijkste rol in het Senaat.

Feuten wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film. Voor meer informatie over Feuten check feuten.bnn.nl en facebook.com/feuten.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321,marloes.van.grotel@bnn.nl