Hilversum,
22
november
2019
|
13:19
Europe/Amsterdam

VICTOR MIDS, ROB JETTEN EN SOUNDOS EL AHMADI IN SINTERKLAASSHOW BIJ BNNVARA

Dieuwertje Blok en Hoofdpiet presenteren 'Heerlijk avondje voor Sinterklaas' op 5 december

Dit jaar rijdt Sinterklaas na al zijn harde werk op Pakjesavond niet stilletjes naar huis, maar zetten Dieuwertje Blok en Hoofdpiet hem vanuit het Spoorwegmuseum in Utrecht eens goed in het zonnetje met een welverdiend afscheid en een spiksplinternieuw Sinterklaaslied In December geloof ik Alles. Samen met onder meer Victor Mids, Rob Jetten, Henny Huisman, Frank Evenblij, Robèrt van Beckhoven en Piet Paulusma zorgen Dieuwertje en Hoofdpiet voor daverende verrassingen en mooie cadeaus. ‘Heerlijk avondje voor Sinterklaas’ is op donderdag 5 december om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1 te zien.

Ook cabaretiers Richard Groenendijk, Soundos El Ahmadi en Ronald Snijders komen langs. En Hoofdpiet, Dieuwertje Blok en special guests doen alles wat in hun vermogen ligt om dromen, die Sinterklaas nooit kon laten uitkomen alsnog werkelijkheid te laten worden. Zodat ook Sinterklaas deze hoofdpijndossiers eindelijk met een voldaan gevoel kan afsluiten.

Het sluitstuk van de avond is het Sinterklaaslied In December geloof ik Alles dat vertolkt wordt door Freek Bartels met het Utrechts Kinderkoor en alle aanwezigen in de studio. Een blijvende ode aan Sinterklaas en het magische gevoel dat hij altijd zal blijven oproepen. 

Zo wordt de uittocht van Sinterklaas dit jaar eindelijk eens net zo memorabel als de intocht. We zwaaien hem met z’n allen uit, letterlijk vanaf het station!