Hilversum,
03
oktober
2019
|
11:39
Europe/Amsterdam

VAN DER LAAN EN WOE TERUG MET EVEN TOT HIER

Tweede seizoen vanaf 19 oktober bij BNNVARA

Niels van der Laan en Jeroen Woe, bekend van hitshow 'De Kwis', proberen zich een voorstelling te maken van de week. Letterlijk. Samen met de Miguel Wiels Band, een ensemble van 6 zingende acteurs, actuele gasten en een muzikale grootheid zal in razend tempo al het nieuws van die week de revue passeren. Even tot hier is na een zeer succesvol seizoen weer terug en vanaf 19 oktober zeven keer te zien op zaterdagavond om 21.20 bij BNNVARA op NPO 1.

Hoogtepunten in het afgelopen seizoen waren onder meer de musicals over Dion Graus en Cristiano Ronaldo, optredens van Stef Bos en Lee Towers en het diepte-interview met de Nederlands kampioen frikandellen eten. 'Even tot hier' slaat op een theaterterm die gebruikt wordt om een pauzemoment tijdens repetities aan te geven. Niels en Jeroen leggen hun voorstelling van de week geregeld even stil om sommige onderwerpen op humoristische wijze verder uit te diepen.

Even tot hier wordt gemaakt door Niels van der Laan en Jeroen Woe, samen met schrijvers Hans Riemens (eindredactie), Peter Heerschop, Peter Capel, Emilio Guzman, Owen Shumacher en Armèn Hakhverdian. Het ensemble wordt gevormd door Bart Sietsema, Lieke van den Broek, Pim van Alten, Sarah Janneh, Sabine van Kuipers en Kiki van Deursen.

Even tot hier is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.