23
januari
2013
|
15:37
Europe/Amsterdam

VALERIO STRIKT DJ HARDWELL, CHUCKIE EN TIESTO

DJ ISIS JURYLID IN BNN-PROGRAMMA BEAUTY AND THE BEAT

Valerio is lekker bezig! Niemand minder dan Nederlands trots Tiësto, Chuckie, Hardwell, Sander van Doorn en Ferry Corsten helpen hem in zijn zoektocht naar dé nieuwe vrouwelijke superstar-dj. De deskundige jury bestaat uit Eelko van Kooten, eigenaar van Spinnin’ Records en Isis van der Wel, de eerste Nederlandse vrouwelijke dj die internationaal doorbrak. De dertien meiden gaan vanaf 4 februari de strijd met elkaar aan. De finale vindt uiteindelijk plaats in het nieuwe walhalla van de dance: Buenos Aires. Daar draaien de overgebleven finalisten op het gerenommeerde dj-festival Ultra. De eerste aflevering van Beauty And The Beat is maandag 4 februari om 20.25 uur te zien bij BNN op 3.

In Beauty And The Beat stappen de wannabe dj’s in de glamourous wereld van de internationale dance scene, maar volgens dj en jurylid Isis van der Wel is het meer dan vliegtuig in vliegtuig uit, champagne en VIP-decks. Isis: ‘De dj-wereld is enorm competitief en daarbij is het zwaar en onregelmatig werk. Vandaar dat er waarschijnlijk weinig vrouwen meedraaien. De dj's die meedoen aan Beauty And The Beat zullen moeten bewijzen dat ze talent, muzikaliteit en feeling met het publiek hebben. En daarbij over discipline en doorzettingsvermogen beschikken.’

In de eerste aflevering betrekken de meiden hun dj-mansion en kan hun leven in de spotlights beginnen. Welke chick draait haar platen het beste en wie valt er buiten de beat? Onder de kandidaten bevindt zich een eeneiige tweeling, een ex-gogo danseres, een Brabantse kroegtijger, een stoere lesbienne en een deelneemster van Arab’s got Talent. Op de Beauty and the Beat Facebook worden de dj’s de komende week voorgesteld, vind je de sets die ze tijdens het programma draaien en check je alle backstage-filmpjes.

De dj’s die meedoen zijn:

Chanel (29 jaar) uit Schiedam
Marlicious (24 jaar) uit Edam
Merel Honer (25 jaar) uit Amersfoort
Daani (25 jaar) uit Valkenswaard
Elaine (20 jaar) uit Heemskerk
Sjeazy Pearl (25 jaar) uit Amsterdam
Dutch Twin Beat (24 jaar) uit Amsterdam / Uden
JeNNa DoNNa (29 jaar) uit Apeldoorn
Andrea Bliss (28 jaar) uit Breukelen
Psiertje Boukhit (26 jaar) uit Den Haag
Yade (26 jaar) uit Harderwijk
Lucy (26 jaar) uit Den Haag


Wil je als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie?
Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl