07
augustus
2013
|
12:26
Europe/Amsterdam

VALERIO PRESENTEERT NIEUWE BNN-QUIZ NO BRAINER

DE DOMSTE VRIENDEN KUNNEN DE POT HET DIKSTE SPEKKEN

Wie is de slimste en wie is domste van de vriendengroep? In de nieuwe BNN-quiz No Brainer worden vrienden met hun neus op de feiten gedrukt. De kennistest die ze voorafgaand aan het programma hebben gemaakt wordt door presentator Valerio Zeno gebruikt om de vrienden op volgorde te zetten van slim naar dom. De ‘Brainbox’ (slimste) verdient per goed beantwoorde vraag een tientje voor de pot, terwijl de ‘No Brainer’ (domste) per goed antwoord maar liefst vijftig euro naar binnen harkt. De domste moeten ze dus zeker te vriend houden, want die is veruit het belangrijkst voor het team. No Brainer is van maandag 19 tot en met vrijdag 30 augustus iedere werkdag om 19.55 uur te zien bij BNN op 3.

In No Brainer komen niet alleen de kijkers van alles over de vriendengroep te weten, maar leren de vrienden ook elkaar beter kennen. Volgens presentator Valerio Zeno is het programma vooral goed voor de populariteit van de No Brainers. Valerio: ‘Dankzij deze quiz heb je eindelijk wat aan die vriend die zo weinig weet.’

No Brainer wordt gespeeld in drie rondes. In ronde 1 beantwoorden de vrienden allemaal tegelijk dezelfde vraag. In ronde 2 vullen ze elkaar aan op volgorde van de Brainbox naar de No Brainer. Heeft iemand een vraag fout dan begint de ketting opnieuw. In ronde 3 krijgt de slimste eerst alleen een vraag voorgelegd. Is die vraag goed dan doet de volgende in de rij mee en zo verder. Heeft iemand een vraag fout dan begint de Brainbox weer alleen. Na drie rondes is de pot gevuld en speelt één van de vrienden de finale. Durft de groep de No Brainer naar voren te schuiven dan spelen ze voor de volle 100% van het bedrag. Laten ze de Brainbox de finale spelen dan kunnen ze slechts 20% van de pot winnen.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?

Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl