21
november
2013
|
15:00
Europe/Amsterdam

UITVERKOCHTE SOLOSHOW ARMIN VAN BUUREN BIJ BNN

LIVE SPEKTAKEL VAN NEDERLANDSE TOP-DJ GEBASEERD OP NIEUWSTE SOLOALBUM ‘INTENSE’

Duizenden handen zijn op 15 en 16 november de lucht ingegaan voor wereldsensatie Armin van Buuren tijdens zijn strak uitverkochte Armin Only: Intense. Natuurlijk ontbrak de grote hit van zijn meest recente album, 'This Is What It Feels Like' niet in de opzwepende show in de Ziggo Dome, met live artiesten zoals Trevor Guthrie en Laura Jansen, dansers en veel visueel spektakel. Armin Only: Intense is een wereldwijde tour, gebaseerd op de muziek van Armin's gelijknamige album. Hij omarmt op dit album naast trance ook invloeden uit de rock, house en klassieke muziek. Deze invloeden zijn nu vertaald naar een feest, waarbij hij de dansvloer zes uur lang meeneemt op een muzikale reis. BNN was er bij om verslag te doen van één van dé evenementen van 2013. BNN Presents: Armin Only 2013 is zaterdag 23 november om 22:30 uur te zien bij BNN op 3.

Armin van Buuren over het spektakel in de Ziggo Dome: "Via deze show kan ik het hele verhaal achter het 'Intense' album met mijn fans delen. Eigenlijk kan ik alles met hen delen wat ik wil op avonden als deze."

Armin van Buuren is vijfmaal uitgeroepen tot meest populaire DJ van de wereld en is Nederlands trots op trancegebied. De DJ heeft al vijf albums op zijn naam staan en werkt samen met verschillende wereldsterren als Sophie Ellis-Bextor, maar ook lokale artiesten als Van Velzen en Sharon den Adel. In de lente van 2013 bracht hij zijn nieuwste album 'Intense' uit, waarvan op 15 november een speciale editie is uitgebracht. Tijdens de kroning van koning Willem-Alexander bracht hij de titeltrack voor het eerst voor het publiek en het koningspaar ten gehore. Armin van Buuren is ook bekend van zijn wekelijkse radio show 'A State Of Trance' en de gelijknamige wereld tour die in onder andere Club Privilege op party eiland Ibiza neerstrijkt.

Bekijk hier de promo.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
BNN Communicatie
Claudia Siebe, tel: 035-6555321, claudia.siebe@bnn.nl