Hilversum,
28
mei
2018
|
14:17
Europe/Amsterdam

TWEEDE SEIZOEN KLEM VANAF 6 SEPTEMBER BIJ BNNVARA OP NPO 1

EERSTE SEIZOEN KLEM VANAF 1 JULI HERHAALD

Vanaf 6 september is het tweede seizoen van de spannende dramaserie KLEM te zien bij BNNVARA op NPO 1. KLEM 2, met in de hoofdrollen wederom Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan, gaat verder waar het eerste seizoen eindigde. Ook Gijs Scholten van Aschat, Maarten Heijmans, Ellen Parren en Edwin Jonker maken in het nieuwe seizoen hun opwachting. Om het geheugen op te frissen wordt seizoen 1 vanaf 1 juli herhaald op NPO 1. KLEM 1 vanaf 1 juli en aansluitend vanaf 6 september KLEM 2 iederedonderdagavond om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1.

Er kleeft bloed aan de handen van Hugo Warmond, directeur MKB van de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij is meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Beiden proberen het verleden te begraven. Maar al snel krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en last but not least, de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

Hoofdcast: Barry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan, Marie-Mae van Zuilen, Gijs Scholten van Aschat, Maarten Heijmans, Ellen Parren en Edwin Jonker | Scenario: Frank Ketelaar | Personages en verhaallijnen: Frank Ketelaar & Robert Kievit | Regie: Frank Ketelaar, Albert Jan van Rees en Max Porcelijn | Uitvoerend producent: Alexander Blaauw | Producent: BNNVARA