Hilversum,
18
juli
2016
|
16:38
Europe/Amsterdam

TWEEDE EDITIE KERSTVAKANTIECONCERT KINDEREN VOOR KINDEREN

 
 
Kaartverkoop start vandaag, woensdag 13 juli om 10.00 uur.

Kinderen voor Kinderen is populairder dan ooit: de live shows in Haarlem in oktober dit jaar waren binnen drie uur helemaal uitverkocht. De clips scoren miljoenen views op YouTube. En in december vorig jaar trad het Koor viermaal op in een uitverkocht HMH. 
Vandaar dat Kinderen voor Kinderen ook dit jaar weer naar Amsterdam komt: op donderdag 5 januari 2017 wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met twee sfeervolle concerten in de HMH in Amsterdam.

Op 5 januari wordt het zingen en swingen op de grootste hits van Kinderen voor Kinderen: Hupsakee!, Raar maar waar, Energie! en Voor altijd jong!: de nieuwe single voor de Kinderboekenweek. Iedereen is welkom, voor jong en oud wordt het een knallend nieuwjaarsfeest. Een sing-a-long van ‘gouwe ouwe' zal natuurlijk niet ontbreken. 

Tijd: 13.00 uur en 16.00 uur.
Kaartverkoop op www.ticketmaster.nl vanaf vandaag, 13 juli om 10.00 uur. 

Nieuwe cd op 23 september
Al vier jaar op rij scoort Kinderen voor Kinderen een platina cd. Dat is ook dit jaar weer de bedoeling met het album Voor altijd jong! dat op 23 september a.s. verschijnt. Het album wordt opnieuw geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis en op de cd staan ook liedjes van de 3JS, (You)sef, Zomaer en Brainpower. Kinderboekenschrijfster Niki Smit schreef samen met Tjeerd Oosterhuis de tekst voor de nieuwe single Voor altijd jong! De clip hiervan is al vanaf 26 augustus te bekijken op 
kinderenvoorkinderen.nl.

 


Op 

kinderenvoorkinderen.nl is meer informatie te vinden over de Kerstvakantieconcerten en de nieuwe cd Voor altijd jong!. 
Beeldmateriaal kunt u vinden bij Persfoto's, Kinderen voor Kinderen.