Hilversum,
17
oktober
2018
|
15:17
Europe/Amsterdam

TV-UITZENDING SHOW KINDEREN VOOR KINDEREN OP 10 NOVEMBER

LIVE IN CONCERT 2018: KOM ERBIJ!

Op zaterdagavond 10 november zitten voor de 39ste keer de kinderen van Nederland klaar om mee te zingen en te dansen met de grote jaarlijkse show van Kinderen voor Kinderen. FitlalaRed de bij en de titelsong Kom erbij! van de gelijknamige cd knallen samen met nog negen splinternieuwe liedjes van het podium van het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam waar het concert is opgenomen. Met natuurlijk voor jong en oud ook de bekende sing-a-long met oude vertrouwde hits om lekker bij mee te zingen en swingen. De presentatie is in handen van Anne Appelo en Pepijn Gunneweg. Kinderen voor Kinderen Live in Concert: Kom erbij! is zaterdag 10 november om 19.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Een uitzending vol verrassingen

In de uitzending staan verrassingen centraal: op weg naar deze grote show werden kinderen uit het Kinderen voor Kinderen Koor verrast met ontmoetingen met BN-ers en familieleden uit het verre buitenland. Ook voor de kijker heeft Kinderen voor Kinderen een leuke verrassing in petto. Want er valt een optreden voor in de klas te winnen! De winnaars van het Okido Podium, de talentenwedstrijd van Kinderen voor Kinderen, mogen in de uitzending ook hun kunsten vertonen.

Herhaling op 11 en 17 november

Op zondag 11 november om 14.25 uur kan de show door de echte fans nog een keer worden gekeken. En Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2018 wordt traditiegetrouw herhaald voor de uitzending van de intocht van de Sint. Dit is op zaterdag 17 november om 11.05 uur. Beide keren bij BNNVARA Zapp op NPO 3.