Hilversum,
20
februari
2018
|
11:47
Europe/Amsterdam

TV-SERIE KINDEREN VOOR KINDEREN PAKT UIT MET EEN BEZOEK AAN 8 BN'ERS

MET ONDER ANDERE ANDRÉ KUIPERS, KLAAS VAN DER EERDEN EN GIO LATOOY

In de 8-delige serie Kinderen voor Kinderen pakt uit staat elke aflevering een liedje van de laatste Kinderen voor Kinderen-cd 'Gruwelijk eng' centraal. Twee kinderreporters uit het Koor gaan op bezoek bij een BN'er die een link heeft met een van de liedjes. Na een leuke dag in zijn of haar leven wordt de BN'er uitgenodigd om mee te zingen en te dansen in de clip. Presentatie is door Lex Uiting.

Het nieuwe seizoen van Kinderen voor Kinderen pakt uit is vanaf 24 februari acht weken lang op zaterdag om 10.05 uur te zien bij BNNVARA op Zapp/NPO 3.

 

Stamppot maken met Gio Latooy

In de eerste aflevering op 24 februari gaan koorkinderen Jayda en Amit langs bij YouTuber Gio Latooy. Samen zingen ze het lied ‘Hollandse pot 2.0’ en gaan met zijn familie de challenge aan wie de lekkerste stamppot kan maken.

De artiesten in de daarop volgende afleveringen:

Aflevering 2, 03-03: zangeres Maan

Aflevering 3, 10-03: presentator Klaas van der Eerden

Aflevering 4, 17-03: musicalster en presentatrice Janouk van der Meulen

Aflevering 5, 24-03: astronaut André Kuipers

Aflevering 6, 31-03: actrice Bente Fokkens

Aflevering 7, 07-04: presentator van het Jeugdjournaal Lucas van de Meerendonk

De laatste aflevering op 14 april is met Anne Appelo. Anne is bekend van onder andere de musical 'de Lion King' en gaat komend seizoen samen met Lex Uiting de tv uitzendingen en concerten van Kinderen voor Kinderen presenteren. Ook is in deze aflevering speciale aandacht voor de Koningsspelen op 20 april, waarvoor Kinderen voor Kinderen dit jaar opnieuw het lied en de dans voor de warming-up maakt. Het heet Fitlala.

Zie ook kinderenvoorkinderen.nl voor meer informatie. Beeld is te downloaden op de beeldbank van pers.bnnvara.nl.