19
december
2012
|
15:45
Europe/Amsterdam

TV-PREMIERE LOFT BIJ BNN

VREEMDGAAN OP KERSTAVOND MET BARRY ATSMA, FEDJA VAN HUET, JEROEN VAN KONINGSBRUGGE, GIJS NABER EN MARWAN KENZARI

BNN heeft op kerstavond de tv-première van Loft. In deze film van Antoinette Beumer delen vijf getrouwde mannen in het diepste geheim een loft voor hun buitenechtelijke activiteiten. Dat verloopt zonder problemen tot ze er op een ochtend het lijk aantreffen van een jonge vrouw. Geen van de vrienden kent de vrouw, weet waar ze vandaan komt of hoe ze terecht is gekomen in hun loft. Noodgedwongen proberen ze uit te zoeken wat er is gebeurd, maar al snel beginnen de vijf elkaar te wantrouwen en blijken ze veel minder van elkaar te weten dan ze dachten. Loft is maandag 24 december om 21.30 uur te zien bij BNN op 3.

Matthias (Barry Atsma) is een succesvolle architect met een flinke dosis zelfvertrouwen en een voorliefde voor gevaarlijke spelletjes. Bart (Fedja van Huêt) is als psychiater de meest nuchtere van de vijf vrienden. Hij en zijn vrouw gaan niet zo lekker dus de loft is de uitgelezen mogelijkheid even aan de werkelijkheid te ontsnappen. De gangmaker van het stel wordt gespeeld door, hoe kan het ook anders, Jeroen van Koningsbrugge. Zijn karakter Willem houdt wel van een drankje en nog meer van vrouwen. Rob (Gijs Naber) is niet zo’n rokkenjager en het minst overtuigd van de loft als uitvalsbasis voor spannende avontuurtjes. Marwan Kenzari speelt Tom, de onvoorspelbare en daardoor gevaarlijke jongere halfbroer van Bart.

Loft is geregisseerd door Antoinette Beumer en geproduceerd door Millstreet Films, Woestijnvis en Pupkin Film in coproductie met BNN.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Nadya Sastrohardjo, tel: 035-6268949