16
oktober
2014
|
15:56
Europe/Amsterdam

TOYBOY VAN ONNO HOES IN JE ZAL HET MAAR ZIJN

RUUD SCHEPERS REAGEERT OP SCHEIDING ALBERT EN ONNO

Sophie Hilbrand volgt Ruud Schepers in het BNN-programma Je Zal Het Maar Zijn. Ze sprak de toyboy van Onno Hoes zowel vóór als na de bekendmaking van de scheiding van Albert en Onno. Van de een op de andere dag lag het privéleven van Ruud Schepers onder het vergrootglas van de media. Hij werd bekend als de toyboy van Onno Hoes, burgemeester van Maastricht. Hoe verging het hem toen zijn affaire met Onno Hoes opeens het gesprek van de dag was? Was hij liever in de anonimiteit gebleven of geniet hij ook van het leven in de spotlights? Net toen alle vragen waren gesteld werd bekend dat Onno en Albert gaan scheiden, dus ging Sophie nogmaals bij Ruud langs; hoe kijkt hij erop terug nu hij weet dat de relatie van Albert en Onno is gestrand? Je Zal Het Maar Zijn is zondag om 21.15 uur te zien bij BNN op 3.

Naast Ruud Schepers, spreekt Sophie ook met Edwin de Roy van Zuydewijn, de ex-man van prinses Margaritha. Inmiddels is hij naar het buitenland verhuisd, van waar hij nog steeds zijn eenzame strijd tegen het koningshuis voert. Anderhalve week geleden werd hij vrijgesproken in de 31e zaak die tegen hem was aangespannen. Sophie zoekt hem op in het buitenland en praat met hem over waar hij nu staat.

In Je Zal het Maar Zijn portretteert Sophie Hilbrand jonge mensen die in hun leven een uitzonderlijke keuze hebben gemaakt of in een bijzondere situatie verkeren. Dit seizoen ontmoet Sophie mensen met bijzondere fascinaties, met bijzondere relaties, een opvallend uiterlijk, tweelingen en personen die publiekelijk van hun voetstuk zijn gevallen.

Voor meer info over de kandidaten van Je Zal Het Maar Zijn, check JZHMZ op Facebook.

Je Zal Het Maar Zijn wordt in opdracht van BNN gemaakt door Witte Geit.


Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnnvara.nl