26
december
2012
|
23:30
Europe/Amsterdam

TOPRAK YALCINER WINNAAR VAN DE NATIONALE 2012 TEST

PLAYMATE ZIMRA GEURTS EINDIGT OP DE LAATSTE PLAATS

Hoe ontdekte Ruud de affaire tussen Estelle en Badr? Wat zei Barbie’s vriend na haar bevalling in RTL Boulevard? En wat heeft de bond gedaan met de Tourtitels van Lance Armstrong? Acht BN’ers braken vanavond hun hoofd over deze en een heleboel andere vragen in De Nationale 2012 Test bij BNN. GTST-actrice Toprak Yalciner scoorde een 8,5 en kwam daarmee als winnaar uit de bus. Voetbalanalist Barbara Barend en cabaretier Viggo Waas volgden op een tweede en derde plek. Playmate van de wereld, Zimra Geurts, heeft het afgelopen jaar blijkbaar onder een steen geleefd. Ze beantwoordde slechts negen van de vijfentwintig vragen goed. De Nationale 2012 Test werd gepresenteerd door Geraldine Kemper en Ruben Nicolai en was te zien bij BNN op 3.

Winnares Toprak Yalciner: ‘Ik was vooral heel zenuwachtig voor de opnames; hoeveel weet ik nou echt van het afgelopen jaar? Ik had nooit gedacht dat ik zou winnen, dus ik ben superblij. Een lach van oor tot oor! Wooopp woopp!’

Naast Toprak, Barbara, Viggo en Zimra deden Geza Weisz, Edith Bos en Thijs Willekes mee met De Nationale 2012 Test. In het publiek scoorden de voetbalmeisjes het beste. Zij sleepten de 1e, 2e, 3e én 4e plaats in de wacht en versloegen daarmee de ruimtevaartstudenten en parachutisten. Niet alleen snelle, maar ook slimme meiden dus. Geraldine Kemper ondervond een paar bijzondere gebeurtenissen van 2012 aan den lijve. Ze zakte in de studio door het ijs, landde op Mars en danste de Gangnam Style. Kijkers thuis konden meespelen via een tweede scherm.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-Nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl