27
augustus
2015
|
15:09
Europe/Amsterdam

TIMUR EN RÁMON ZIJN TERUG MET SUPERRRADIO

BNN-DJ’S VOORTAAN VIJF DAGEN PER WEEK OP NPO 3FM

BNN-dj’s Timur en Rámon zijn terug! En hoe. Het aantal uitzendingen van het hoogst gewaardeerde radioprogramma van NPO 3FM* wordt drastisch opgeschroefd. De radio-dj’s verruilen het hun weekendshow voor een programma op werkdagen tussen 12.00 en 14.00 uur. Lunchen doe je dus voortaan met Timur en Rámon. Met de nieuwe uitzendtijd komt ook een nieuwe naam; ‘Superrradio met Timur en Rámon’ is vanaf maandag 31 augustus iedere werkdag te horen bij BNN op NPO 3FM. Op superrradio.bnn.nl kun je alvast in de stemming komen.

Timur: "Deze uitbreiding van twee naar vijf dagen betekent ruim een verdubbeling van Mama Appelsap!" Rámon: "En minder vrije tijd!"

Hoofd Radio BNN-VARA, Tessel van der Lugt: "Timur en Rámon hebben bewezen meesters te zijn in het creëren van verrassende radio. En hoe onverwacht of ongemakkelijk hun show ook kan zijn, je zit altijd met een glimlach te luisteren. Ik ben er trots op dat we de jongens nu vijf dagen per week kunnen laten horen bij BNN op 3FM."

Sinds 2009 zijn Timur Perlin en Rámon Verkoeijen in het weekend te horen op NPO 3FM. Prime time in de middag zet het duo in het programma Open Radio de zender wagenwijd open voor de luisteraars. Iedereen kent het programma van het legendarische Mama Appelsap waarbij Nederlandse boodschappen verborgen blijken te zitten in anderstalige liedjes. Ook in hun nieuwe programma Superrradio met Timur en Rámon blijft - naast de muziek - vooral de chemie tussen Timur, Rámon en de luisteraars centraal staan. Samen met de luisteraars verwonderen de mannen zich alles in het leven en de muziek.

*Waarderingscijfers NPO juli 2015


Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Thijs Verheij, 06-14276423, thijs.verheij@bnnvara.nl