Hilversum,
05
april
2018
|
16:35
Europe/Amsterdam

TIM HOFMAN MAAKT #BOOS BEJAARDENSOOS

#BOOS is een YouTube-programma met Tim Hofman dat problemen oplost vóór en mét jongeren. Maar jongeren hebben niet alleen problemen, ze hebben ook ouders. Soms zelfs grootouders. En die hebben óók problemen. Daarom gaat #BOOS iets nieuws doen. Vanaf nu mag je ook je oude opa, oma, vader, moeder, buurmens of die woonplek-beperkte persoon die gitaar speelt bij de supermarkt opgeven. Want oude mensen mogen dan wel niet de toekomst hebben, ze hebben wél problemen. Tim vindt dat jammer, en wil deze oude mensen dan ook een hart of pacemaker onder de riem steken. Uiteraard met hulp van de (klein)kinderen die ze opgegeven hebben.

Tim: ‘Incontinentie kunnen we niet oplossen, maar denk aan problemen als je oma die is opgelicht door de begrafenisondernemer toen je opa stierf. Of hulp in de huishouding die iets gestolen heeft. Wij willen dat oplossen.’

#BOOS BEJAARDENSOOS wordt de snelst gemonteerde ouderenshow van BNNVARA en is binnenkort, afgewisseld met de reguliere #BOOS, te zien op het YouTube-kanaal. Opgeven kan via boos@bnnvara.nl, en als je niet snapt wat dat betekent, vraag je kleinkind je op te geven. #BOOS is een YouTube-serie waarin Tim alles uit de kast haalt om boze mensen te helpen. Het kanaal bestaat sinds juni 2016 en heeft inmiddels 347.000 abonnees. Iedere donderdag om 16:00 uur verschijnt een nieuwe aflevering: youtube.com/#BOOS.