01
december
2014
|
16:26
Europe/Amsterdam

TIM HOFMAN BIJ ARJEN ROBBEN EN ARMIN VAN BUUREN IN MIJN 5000 VRIENDEN

BNN-PRESENTATOR HAALT VEILINGITEMS OP BIJ BEKENDE VRIENDEN VOOR SERIOUS REQUEST

Arjen Robben, Dennis Weening, Ronald Koeman, Frans Bauer, Tess Milne, Armin van Buuren en Sacha de Boer zijn zomaar een aantal bekende namen uit de grote online vriendengroep van BNN-presentator Tim Hofman. Voor zijn programma Mijn 5000 Vrienden crosst Tim vanaf vanavond het hele land door om zijn digitale vrienden in de analoge wereld te leren kennen. Speciaal voor 3FM Serious Request gaat Tim ook langs bij zijn bekendste vrienden. Zo leert hij ze niet alleen goed kennen, maar harkt hij ook unieke veilingstukken bij elkaar die flink wat kunnen opleveren voor het goede doel. Mijn 5000 Vrienden is vanaf vanavond dagelijks om 19.55 uur te zien bij BNN op 3.

Dankzij Tim kan er geboden worden op unieke veilingitems van zijn bekendste online vrienden. Zo haalt hij bij Nederlands Elftal-speler Arjen Robben voor de veiling van Serious Request een versgedragen voetbalshirt op met originele ‘Robben’-handtekening. Hij bezoekt ook Dennis Weening, die komt met één van zijn favoriete leren jasjes. Ronald Koeman geeft Tim voor de veiling een shirt van Pelle met de handtekeningen van de spelers van Southampton, op bezoek bij Frans Bauer ontvangt Tim een volgezweet theatertour-jasje en van Armin van Buuren krijgt hij een strakke koptelefoon en dj-tas met maar liefst vijf albums. Ook bezoekt de BNN-presentator online-vrienden Toprak Yalciner, Patrick Martens, Geraldine Kemper, Özcan Akyol, Evi Hanssen en Fajah Laurens die allemaal bijzondere en persoonlijke veilingitems voor Serious Request 2014 beschikbaar stellen. Tim brengt al deze veilingitems uiteindelijk zelf naar het Glazen Huis in Haarlem.

Mijn 5000 Vrienden is een vrolijke roadtrip over het echte leven achter alle Facebookposts. Dagelijks vind je een compilatie van de uitzending en een teaser van de BN'er en zijn/haar veiling item voor Serious Request van de uitzending op mijn5000vrienden.bnn.nl. Mijn 5000 Vrienden is in opdracht van BNN geproduceerd door Sputnik Media.

Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Marloes van Grotel, 035-6555321, marloes.van.grotel@bnnvara.nl