21
augustus
2013
|
11:43
Europe/Amsterdam

TIM EN GERALDINE GAAN LOS OP MYSTERYLAND

BNN DOET VERSLAG VAN EEN VAN DE GROOTSTE DANCEFESTIVALS VAN NEDERLAND

Eens in het jaar duikt er een bijzonder stuk land op waar dance centraal staat, een uitzinnige cultuur heerst en waar mensen helemaal uit hun plaat gaan: Mysteryland! Tim Hofman en Geraldine Kemper zijn erbij en doen verslag van dit grote en unieke dancefestival. We volgen wereldster Steve Aoki de hele dag en spreken top dj’s als Fedde le Grand, Porter Robinson, Steve Angello en Wildstylez. Tim gaat bij de BNN DJ-booth kijken wat hun favoriete platen van het moment zijn. BNN Presents: Mysteryland is zaterdag 31 augustus om 22:50 uur te zien bij BNN op 3.

Geraldine: 'Ik ga naar Mysteryland en neem mee... een zomerse festivaloutfit met fijne schoenen waar ik veel op kan dansen en natuurlijk mijn vrienden, want dan wordt het altijd en overal een leuk feestje.' Voor Tim wordt het een grote ontdekking van nieuwe muziek: ‘Veel van de muziek ken ik nog niet, maar ik weet dat het een goed feestje is. Ik laat me verrassen!’ Naast muziek is er nog veel meer te beleven op het festival. Van een Mexicaans dodenritueel tot een enorm Berenbos en van Alice in Mysteryland tot aan een welnesscenter. Ook is er een muzikale peepshow.

Mysteryland begon in 1993 als een hardcore nachtfestival, maar is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, meest veelzijdige en creatieve dancefestival. Zestigduizend bezoekers kunnen ook dit jaar weer genieten van house, progressive, EDM, techno, hardstyle, dupstep, theater en heel veel verrassende live-acts.

Voor meer informatie: BNN Communicatie

Leonie Fransen, 035-6555320, leonie.fransen@bnn.nl