23
september
2013
|
16:31
Europe/Amsterdam

TILL BAL WINT SCHAAMNAAM 2013

BENNIE THUIS EN WIL DE PIJPER OP TWEEDE EN DERDE PLEK

Het was een spannende strijd tussen Bennie Thuis en Till Bal, maar zojuist is in de Coen en Sander Show bekend geworden dat Till Bal dit jaar de titel Schaamnaam 2013 heeft gewonnen. Er is weer massaal gestemd op de kanshebbers voor de meest bijzondere naam van 2013 via de site het BNN-programma. Till was blij verrast: “Ik heb nooit last gehad van de naam Till Bal.” Bennie Thuis was beschikbaar om de zilveren plak in ontvangst te nemen en de derde plek was voor de wild enthousiaste Wil de Pijper.

BNN-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben de afgelopen week alweer voor de zesde keer de Schaamnaam-competitie gehouden. Vorig jaar ging Hendy Keppy nog aan de haal met de titel. In de jaren daarvoor waren het Con Domen, Fokje Modder, Stanley Messi en Louwe Pruim die de meeste stemmen behaalden. Coen: “Ik ben blij met de overwinning van Till Bal. We hopen dat Dick Tevreden dik tevreden is met zijn vijfde plek.” Sander: “En een speciaal applaus voor de nummer 4: Ab Louws.” De complete lijst en alle vorige winnaars zijn terug te vinden op de site van de Coen en Sander Show.

De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Voor meer informatie over De Coen en Sander Show check je coenensandershow.bnn.nl, of volg ze op Facebook of Twitter.


Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Claudia Siebe, tel: 035-6555321, claudia.siebe@bnn.nl