24
januari
2013
|
11:49
Europe/Amsterdam

THEO MAASSEN, TIM HAARS EN SUSAN VISSER IN VAN GOD LOS

STEFFEN HAARS REGISSEERT EERSTE AFLEVERING DERDE SEIZOEN

Theo Maassen, Tim Haars, Susan Visser, Bo Maerten, Henry van Loon, Lil’ Kleine en Michiel Romeyn gaan Van God Los! Zij spelen in de eerste afleveringen van het derde seizoen van de BNN-serie die is geïnspireerd op waargebeurde misdrijven. Steffen Haars (New Kids) regisseert de eerste aflevering van de nieuwe reeks. De opnamen zijn sinds deze week in volle gang. Van God Los III is vanaf september 2013 te zien bij BNN op 3.

Steffen Haars: ‘Toen ik gevraagd werd voor Van God Los leek het me heel interessant om na het succes van New Kids, als uitstapje, eens een keer iets compleets anders te maken; een verhaal dat niet draait om de grappen, maar om de achtergrond van een moord.

Naast Steffen Haars zetten deze toonaangevende regisseurs hun tanden in één aflevering van Van God Los: Jonathan Herman (één van de beste commercial-regisseurs van Europa), Mijke de Jong (Bluebird, Joy, het Zusje van Katia), Max Porcelijn (Plan C), Paloma Aguilera Valdebenito (One Night Stand: Entre Nosostros) en Rolf van Eijk (One Night Stand: Vast).

De dramaserie Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers. In 2012 kreeg de serie een eervolle vermelding van de Nipkow-jury. Meer info over de serie is te vinden op vangodlos.bnn.nl en Facebook.

Van God Los wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?

Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl