Hilversum,
28
juni
2023
|
11:33
Europe/Amsterdam

THEATERVOORSTELLING VAN FINALISTEN ‘IK GA STUK!' TE ZIEN BIJ BNNVARA OP NPO 3

Ambitie, plezier en talent: het spatte er vanaf bij de voorstellingen van de ‘Ik Ga Stuk! De Finalistentour’. De finalisten van de gelijknamige talentenjacht hebben de afgelopen vijf maanden Nederland doorkruist met een avondvullende theatervoorstelling. Komedietalenten Brigitte van Bakel en Maya van As (als het duo Vlamousse), Farbod Moghaddam en winnaar Gavin Reijnders hebben samen een indrukwekkende reeks voorstellingen verzorgd, met als kers op de taart een spectaculaire laatste show in cabarettempel De Kleine Komedie in Amsterdam. De registratie van deze laatste voorstelling is op zondag 9 juli om 21:15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Tijdens de theatertournee hebben Brigitte, Maya, Farbod en Gavin het publiek getrakteerd op een onvergetelijke avond vol humor en muziek. De finalisten van ‘Ik Ga Stuk!’ laten tijdens de voorstelling voorproefjes zien van hun soloprojecten, dat samen zorgt voor een avondvullende voorstelling. Daar heeft het publiek van genoten en ook de pers was zeer onder de indruk:

Telegraaf: ‘Een geweldige mix van scherpe humor en intelligente observaties. Deze talenten verdienen een groot podium.'

Theaterkrant: ‘Het is niet alleen en kennismaking met vijf jonge makers die iets te vertellen hebben, het is een volwaardige, complementaire theateravond die goedgevulde zalen verdient.’ 

 Het Parool: ‘Het samenspel tussen de finalisten zorgt voor een dynamische en verrassende voorstelling. Hier staat de toekomst van de Nederlandse comedy op het podium.'

Ik Ga Stuk
Afgelopen zomer werd het programma 'Ik Ga Stuk!' uitgezonden bij BNNVARA. Hierin werd gezocht naar komedietalent en kregen de kandidaten de unieke kans om workshops te volgen bij bekende cabaretiers en comedians. Stefano Keizers begeleidde hen in hun ontwikkeling op het gebied van comedy, samen met juryleden Soundos El Ahmadi, Thomas van Luyn en Jörgen Tjon a Fong. De deelnemers werden gecoacht door onder andere Martijn Koning, Tineke Schouten, Jandino Asporaat, The Ashton Brothers, Margôt Ros en Arjan Ederveen.