10
april
2014
|
09:00
Europe/Amsterdam

THE TONIGHT SHOW MET JIMMY FALLON BIJ BNN OP 3


NBC’S LEGENDARISCHE LATE NIGHT-SHOW NAAR NEDERLAND

BNN en de NPO hebben The Tonight Show van Jimmy Fallon naar Nederland gehaald. De afleveringen van deze dagelijks Amerikaanse NBC-hit zijn één dag na de uitzending in Amerika al te zien bij BNN op 3. Fallon presenteert op zijn eigenwijze, komische manier een show vol sketches, interviews, muziek en improvisaties. Hij ontvangt grote namen als Michelle Obama, Jude Law, Cameron Diaz, U2, Justin Timberlake en Lady Gaga. De met een Grammy onderscheiden band The Roots is de huisband van de Tonight Show. The Tonight Show met Jimmy Fallon is vanaf 5 mei iedere werkdag om 23.00 uur te zien bij BNN op Nederland 3.

The Tonight Show bestaat al 60 jaar en is jarenlang gepresenteerd door Jay Leno. Sinds februari dit jaar is komiek Jimmy Fallon het nieuwe gezicht van The Tonight Show. En met Fallon is The Tonight Show van zender NBC de absolute nummer 1 op de late avond in Amerika.

Fallon was eerder één van de vaste acteurs van Saturday Night Live (1998-2004) en presenteerde Late Night with Jimmy Fallon (2009-2014). Hij ontving een Emmy voor Saturday Night Live en een Grammy voor zijn album Blow Your Pants Off. De show wordt geproduceerd door Universal Television en Broadway Video vanuit Rockefeller Centre in New York.

Niet alleen op tv, maar ook online is de show een groot succes. In de eerste maand van uitzenden kreeg de The Tonight Show met Fallon meer dan 120 miljoen hits op Twitter, Facebook en YouTube.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnnvara.nl