Hilversum,
23
februari
2022
|
11:18
Europe/Amsterdam

SUZANNE KUNZELER NIEUWE DIRECTEUR CONTENT BIJ BNNVARA

Suzanne Kunzeler is benoemd tot Directeur Content van BNNVARA. Het voorgenomen besluit daartoe van de Raad van Toezicht is goedgekeurd door de Ledenraad van de omroep, nadat daarvóór ook de BNNVARA Ondernemingsraad positief had geadviseerd. Kunzeler, nu nog Netmanager NPO 3 en genrecoördinator Drama bij de NPO, vormt per 1 mei a.s. samen met Algemeen Directeur Lonneke van der Zee het collegiaal bestuur van BNNVARA.

Suzanne Kunzeler (Grubbenvorst, 1968) werkte eerder o.a. bij de NCRV, als eindredacteur Drama en Jeugd en manager Infotainment en Cultuur. Sinds 2008 is Kunzeler werkzaam bij de NPO, eerst als manager Kinderprogrammering en daarna als Netmanager NPO 3 en NPO Zapp/Zappelin, en als genrecoördinator Drama.

Suzanne Kunzeler: ‘Onderscheidend en spraakmakend: de content van BNNVARA is zo sterk! Ik verheug me erop om dat verder uit te bouwen op alle mogelijke platforms. Ik voel me thuis bij de maatschappelijke thema’s van BNNVARA, zoals duurzaamheid, kansengelijkheid en het opkomen voor jongeren. Een eer om daar verder invulling aan te geven.'

Zakia Guernina, voorzitter van de Raad van Toezicht van BNNVARA: ‘We zijn trots dat uit een zorgvuldig proces Suzanne als beste kandidaat naar voren is gekomen. Een vakvrouw met brede mediakennis, bevlogen en maatschappelijk betrokken, met hart voor de publieke omroep. Ze weet wat ervoor nodig is om de content van BNNVARA voor nóg meer impact te laten zorgen.’

De functie van Directeur Content wordt tot het aantreden van Suzanne Kunzeler nog ad interim ingevuld door Robert Kievit, producent Fictie bij BNNVARA.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie:

Gert-Jan Hartlief | 088-6766341 | gert-jan.hartlief@bnnvara.nl 

Credits foto: Michel Schnater