23
augustus
2013
|
12:30
Europe/Amsterdam

SUPERMOOI: DE FEUTEN APP

BNN, SPEKTOR EN ELASTIQUE LANCEREN GRATIS MULTIFUNCTIONELE APP RONDOM SERIE

Hoe handig is dat: vanaf dit nieuwe seizoen van Feuten kun je - waar je maar wilt, wanneer je maar wilt - afleveringen vooruit kijken met de Feuten-app. En waar de echte Feuten-freak al een paar jaar met smart op zit te wachten: je kunt hiermee ook zelf lid worden van HSC Mercurius. Natuurlijk moet je wel eerst worden ontgroend, zodat je vervolgens op kunt klimmen binnen de virtuele vereniging. Zijn je vrienden ook lid? Dan kun je zelfs een eigen dispuut beginnen binnen HSC Mercurius. Ondertussen krijg je een super spannende extra verhaallijn voor je bakkes, die niet op tv te zien zal zijn. De applicatie is speciaal ontwikkeld voor seizoen 3 van Feuten, dat 26 augustus om 21.25 uur van start gaat op Nederland 3. De gratis Feuten-app is gemaakt door Spektor en Elastique in opdracht van BNN en vanaf nu te downloaden via de Android of iPhone appstore. Supermooi!

Tim Murck (founder Spektor én Olivier de Ruyter in de serie) over de app:”Naast het bekijken van de volgende aflevering en extra scènes kun je binnen de Feuten applicatie werken aan je status door allerlei opdrachten uit te voeren. Zoals bij elke vereniging worden ijver en een prominente status beloond. Wat ik alvast weg kan geven is dat we een extra zaal bij de filmpremière hebben geregeld waar de meest prominente leden voor uitgenodigd worden. Maar er is meer. Veel meer. Downloaden en lid worden dus….”

In de eerste aflevering van seizoen 3 proberen Wagtmans, Noordzij en Beeksma hun carrière een kickstart te geven op een Mercurius netwerkborrel. Hier komt Bram in contact met de bitchy Fleur Haverkamp, gespeeld door Victoria Koblenko (Bloedverwanten, Vuurzee). Zij rekruteert Wagtmans voor een succesvol advocatenkantoor. Zijn eerste taak: het zoontje van de baas Vincent Francken (Robert de Hoog, Nova Zembla) een plekje bezorgen in zijn prominente studentenhuis Ithaka.

Feuten wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film.

Meer Feuten-nieuws via Facebook.


Voor meer informatie en beeldmateriaal, zichtkopieën:
BNN Communicatie
Claudia Siebe, tel: 035-6555321, claudia.siebe@bnn.nl