30
oktober
2013
|
15:00
Europe/Amsterdam

SUCCESVOLLE MDNA TOUR MADONNA OP TV BIJ BNN

30 JAAR HITS VAN DE QUEEN OF POP IN WERVELENDE SHOW

Een reis van de ziel van het donker naar het licht: zo noemt Madonna zelf haar MDNA Tour. Afgelopen jaar keerde de zevenvoudig Grammy winnares terug op het podium. Met maar liefst 88 uitverkochte shows in 65 steden over de hele wereld, was de MDNA Tour de succesvolste tour van 2012. Het overweldigende, wereldwijde succes van de MDNA tour bewees dat Madonna nog steeds de ongeslagen koningin van de popmuziek is die haar fans een onvergetelijke avond kan bezorgen. Anderhalf jaar na haar twee shows in Amsterdam wordt deze tour voor het eerst ook op de Nederlandse televisie uitgezonden. BNN Presents: Madonna, the MDNA Tour is zaterdag 2 november om 21.30 uur te zien bij BNN op 3.

De show is vol van verwijzingen naar de superster die Madonna geworden is, met tophits uit haar 30-jarige carrière zoals Like a Prayer, Papa Don’t Preach, Holiday, Into The Groove en Vogue, maar ook recenter werk, zoals Hung Up, Give it to Me en Human Nature. Tijdens de show geeft de material girl haar visie op de actualiteiten en verharding in de maatschappij: ‘Uiteindelijk, als we de reis van mijn show doorlopen hebben, dan komt het publiek tot de zelfde inzichten als ik: dat de vijand van binnen zit en de enige manier om teleurstelling, afkeur, vooroordelen, liefdesverdriet, jaloezie en haat te overwinnen is met liefde. En niet met wraak, wapens of geweld.’

De MDNA Tour was de negende internationale concertreeks voor Madonna. Aanleiding was het verschijnen van het gelijknamige album, MDNA, het twaalfde album van Madonna. Vriend en modeontwerper Jean-Paul Gaultier ontwierp de kleding die Madonna, band en dansers dragen op het podium. De beelden van de registratie zijn geschoten tijdens de shows in Miami, op 19 en 20 november 2012.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:

BNN Communicatie
Claudia Siebe, tel: 035-6555321
claudia.siebe@bnn.nl