Hilversum,
07
augustus
2023
|
14:58
Europe/Amsterdam

SUCCESSERIE DERTIGERS VIERT AFSCHEIDSFEEST MET KERSTSPECIAL BIJ BNNVARA OP NPO 3

Goed nieuws voor de fans van de populaire serie 'Dertigers': BNNVARA komt met een kerstspecial. Na het overweldigende succes van het vierde seizoen, dat deze week nog dagelijks rond 22.00 uur te zien is bij BNNVARA op NPO 3, komt de hele vriendengroep nog eenmaal bij elkaar om de feestdagen samen door te brengen in het hoge noorden. Een laatste afscheidsfeestje met op het menu de vertrouwde groepsdynamiek, maar ook een aantal grote verrassingen... De kerstspecial van ‘Dertigers’ zal voor de feestdagen in december te zien zijn bij BNNVARA op NPO 3 en NPO Start.

Na het aankondigen van het laatste seizoen van ‘Dertigers’ volgde een storm aan teleurgestelde reacties. Kijkers hebben de vriendengroep in het hart gesloten en vinden het jammer dat er afscheid genomen moet worden. Gelukkig worden zij in december op een toetje getrakteerd. Tijdens de feestdagen zoeken de vrienden, die gespeeld worden door Justus van Dillen, Jelle de Jong, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Joy Wielkens, Lykele Muus en Wieger Windhorst, elkaar nog een keer op om samen Kerst te vieren.

De kerstspecial van ‘Dertigers’ wordt de afsluiter van een succesvolle vierdelige reeks. Vier seizoenen lang hebben enorm veel kijkers de vriendengroep leren kennen en leefden zij mee met alle perikelen die de dertigers voor hun kiezen kregen. Vele dertigersdilemma’s passeerden de afgelopen vier seizoenen de revue. Van twijfels over banen tot aan wel of geen kinderen en relaties die strandden en opbloeiden. De serie wordt geprezen door haar heerlijke herkenbaarheid en groeide mede hierdoor uit tot een regelrechte streaminghit: in totaal hadden de eerste drie seizoenen bijna 25 miljoen streamstarts op NPO Start en NPO Plus. Het vierde seizoen staat inmiddels op ruim 6 miljoen streamstarts en is nog tot en met 10 augustus elke werkdag rond 22.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3 en te bekijken via NPO Start.

‘Dertigers’ is een bewerking van de gelijknamige succesvolle Vlaamse serie. De regie is in handen van Elzelien Peters en Allard Westenbrink.

‘Dertigers’ is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA.