Hilversum,
28
februari
2024
|
16:41
Europe/Amsterdam

STEPHAN KOMDUUR NIEUWE PRESENTATOR DE NIEUWS BV

Vanaf 1 maart is Stephan Komduur officieel de nieuwe presentator van De Nieuws BV. Inmiddels alweer zes jaar geleden maakte hij als stagiair zijn entree bij De Nieuws BV. In de tussentijd presenteerde hij elke ochtend van 5 tot 6 uur het NPO Radio 1 programma ‘Vroeg!’. Nu is hij terug bij de Nieuws BV en presenteert hij vast op vrijdag het lunchprogramma. Natasja Gibbs presenteert van maandag tot en met donderdag.

Een droom komt uit
Stephan: "Na vijf jaar voornamelijk 's nachts radio maken, is de kans om overdag aan de slag te gaan een lang gekoesterde droom die uitkomt. In 2018 mocht ik al als redactiestagiar meewerken aan de Nieuws BV, toen voelde ik direct dat het echt een instituut is. Ook heb ik als invaller de magie van het programma zelf mogen ervaren. Het voelt als een voorrecht om nu een vast onderdeel te zijn van de Nieuws BV. Ik kijk er enorm naar uit om een geweldige lunchshow neer te zetten en samen te werken met Natasja Gibbs en de redactie."

10 jaar Nieuws BV
De Nieuws BV bestaat dit jaar tien jaar en ontstond op de dag dat de fusie tussen de omroepen BNN en VARA een feit was. Het is daarmee het eerste échte fusieprogramma. 

Bekijk hier de introductie van Stephan Komduur.

 

download
Stephan Komduur nieuwe presentator Nieuws BV