14
december
2012
|
16:45
Europe/Amsterdam

SPA CITRON WINT HET HOUTEN RECLAMEBLOK 2012

LUISTERAARS COEN EN SANDER SHOW VINDEN SPOTJE IN ‘CITRONEES’ DE MEEST IRRITANTE RADIOCOMMERCIAL

De makers van de radiocommercial van Spa Citron hebben zojuist Het Houten Reclameblok in ontvangst genomen. Luisteraars van het BNN/3FM-programma De Coen en Sander Show hebben het spotje waarin ‘Citronees’ wordt gesproken uitgeroepen tot meest irritante radioreclame van 2012. De ‘pleh pleh’ reclame van Interpolis is geëindigd op een tweede plek en de bronzen plak gaat naar de zogenaamd ‘perfecte’ reclame van Vodafone. De gehele Top 10 is terug te vinden op coenensandershow.nl.

De commercial van Spa Citron waarin mensen in een compleet eigen taaltje praten wordt niet alleen door luisteraars slecht gewaardeerd, ook Coen en Sander zijn niet te spreken over het spotje. Sander: ‘Een terochte nummer één. Deze reclame is te irritont.’ Coen: ‘Procies, dat wat Sandor zogt.’ Met Het Houten Reclameblok proberen Coen en Sander iedereen aan te sporen tot het maken van spotjes waar je wél naar wilt luisteren. Met een record aan inzendingen lijken adverteerders het alleen nog niet echt te begrijpen.

De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Meer informatie over De Coen en Sander Show is te vinden op coenensandershow.nl. De radiovrienden zijn ook te volgen op Facebook of Twitter.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Facebook en Twitter.

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl