Hilversum,
29
augustus
2017
|
16:00
Europe/Amsterdam

SOPHIE HILBRAND OPENT EIGEN HOTEL OM TE PRATEN OVER SEKS

GESPREKKEN OVER SEKSUELE OPVOEDING EN SEKS IN LANGE RELATIES OP NPO 1

Seks is overal om ons heen. En toch praten we er doorgaans maar moeilijk over. In het nieuwe BNNVARA-programma Hotel Sophie op NPO 1 ontvangt Sophie Hilbrand gasten in haar hotel om te praten over seksualiteit anno 2017. In de intieme setting van het hotel wordt er een open gesprek gevoerd aan de hand van het thema van die week: van seksualiteit en opvoeding tot culturele verschillen en seksualiteit. Iedere uitzending checken verschillende gasten in om te praten over een onderwerp dat ons allemaal bezighoudt: seks. En dat leidt bij sommige gasten tot grote inzichten. Hotel Sophie isvanaf 7 september elke donderdag om 22.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Sophie: “Seksualiteit en intimiteit blijven onderwerpen waar niet altijd makkelijk over gesproken wordt en waar nog schaamte, onwetendheid en onnodige aannames over bestaan. De gasten die naar het hotel komen weten: het gaat hier de komende twee dagen over die onderwerpen. En dat geeft een enorme vrijheid en opluchting om daar eens 'gewoon' over te praten."

In de eerste aflevering van Hotel Sophie gaat het over lange relaties. Wat zorgt ervoor dat de seks verdwijnt als je al langer bij elkaar bent en hoe zorg je ervoor dat seks een onderdeel blijft van je relatie? In aflevering 2 praat Sophie met haar gasten over seksualiteit en opvoeding. Vanaf welk moment gaan we het gesprek aan met onze kinderen? Op welke leeftijd vertel je wat? Aflevering 3 draait om seksualiteit in tijden van internetporno, aflevering 4 gaat over culturele verschillen en aflevering 5 over ouderdom en seks.

Alles over het programma is te volgen via de site van Hotel Sophie.

Hotel Sophie is een coproductie van BNNVARA en Witte Geit.