22
augustus
2013
|
15:42
Europe/Amsterdam

SOPHIE HILBRAND OP PAD MET PETER JAN RENS

EERSTE JE ZAL HET MAAR ZIJN IN TEKEN VAN BIJZONDERE RELATIES

Sophie Hilbrand is terug met Je Zal het Maar Zijn. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat ze op pad met tv-presentator Peter Jan Rens. Hij heeft sinds kort een 42-jaar jongere vriendin en ze zijn onafscheidelijk. Hoewel het grote leeftijdsverschil voor veel reacties in de media en hun omgeving zorgt, is het voor het stel zelf totaal geen issue. Naast Peter Jan en zijn vriendin Virginia portretteert Sophie deze aflevering nog twee andere stellen met een bijzondere relatie. Je Zal Het Maar Zijn is vanaf 3 september iedere dinsdag* om 20.25 uur te zien bij BNN op 3.

Sophie ontmoet in de eerste aflevering ook Anouk, die een relatie heeft met de uitgeprocedeerde asielzoeker Youssif. En ze gaat op pad met Hilde, die onlangs ontdekte dat haar man een ernstige seksverslaving heeft. Sophie: ‘Een relatie tussen twee mensen is zonder invloed van buiten al ingewikkeld genoeg. Kun je nagaan wat het betekent als je relatie gebukt gaat onder vooroordelen, onbegrip en schandalen.’

In Je Zal Het Maar Zijn gaat Sophie Hilbrand op pad met mensen die een bijzondere keuze hebben gemaakt in hun leven of in een uitzonderlijke situatie verkeren. De tweede aflevering staat in het teken van mensen die onderdeel zijn geweest van een ramp. Sophie ontmoet dan onder andere oorlogsfotograaf Marielle van Uitert die eind vorig jaar werd ontvoerd en vervolgens betrokken raakte bij een bomaanslag.

Op jzhmz.bnn.nl vind je alle info over de mensen die in het programma zitten, krijg je exclusief beeldmateriaal en zijn alle afleveringen terug te kijken. Ook kun je hier anoniem (of noniem) je eigen verhaal kwijt. Wat heb jij te bekennen? Leid je een dubbelleven? Ben je er onlangs achter gekomen dat je bent geadopteerd? Steek je na het eten altijd je vinger in je keel? Heb het lef en drop hier jouw verhaal! Op de site zijn alle bekentenissen terug te lezen.

Je Zal Het Maar Zijn wordt in opdracht van BNN gemaakt door PimTV.

*In verband met Championsleague-voetbal is er geen uitzending op 17 september, 1 en 22 oktober, 5 en 26 november en 10 december.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl