29
oktober
2015
|
12:42
Europe/Amsterdam

SOPHIE HILBRAND MAAKT INDRUKWEKKENDE PORTRETTEN IN NIEUW SEIZOEN JZHMZ

VERHALEN OVER TRAVESTIE, POLY-AMORIE, ZOÖFILIE EN FANTASY LIEFHEBBERS
In een nieuw seizoen van BNN’s Je Zal Het Maar Zijn volgt Sophie Hilbrand mensen die hun relatie anders vormgeven dan de monogame heteroseksuele relatie. Ook maakt ze drie portretten van fanatieke fantasy liefhebbers en spreekt ze drie mannen die een liefdesrelatie hebben met een dier. De mensen in JZHMZ hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen doordat ze in uitzonderlijke situaties verkeren of omdat ze een bijzondere keuze in hun leven hebben gemaakt. Sophie gaat met hen op pad om hun leefwereld te portretteren. JZHMZ is vanaf 10 november iedere dinsdag om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Sophie: ‘Ik ben in dit seizoen weer in veel levens gedoken van mensen met een bijzonder verhaal. Zoals bijvoorbeeld dat van de zoöfielen, oftewel mensen die een liefdesrelatie aangaan met een dier. Soms staan de onderwerpen behoorlijk ver van me af, maar door het gesprek aan te gaan lukt het me steeds weer om er toch iets van respect te krijgen. Dat maakt JZHMZ een geweldig programma om te maken.'

In de eerste aflevering volgt Sophie drie mensen die hun geld verdienen met seks. Toch zijn ze alle drie geen conventionele prostituee. Boann is sekszorgverlener en sekscoach. Ze coacht mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en heeft ook seks met ze. Helene en Jan hebben samen het bedrijf PureNature waar ze door middel van massages, cursussen en behandelingen mensen afhelpen van allerlei verschillende seksuele problemen. En Timo is tantra gigolo. Hij heeft zijn opleiding gehad bij de school van The New Tantra en gebruikt tantra technieken in zijn massages en gigolo dates.

Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Thijs Verheij, 06-14276423, thijs.verheij@bnnvara.nl