18
september
2014
|
11:57
Europe/Amsterdam

SOPHIE HILBRAND DUIKT IN DRIE OPMERKELIJKE RELATIES

HOMO JORY HEEFT EEN RELATIE MET ZIJN 19 JAAR OUDERE BESTE VRIENDIN

Hij is 23 jaar, homo, en heeft nu een relatie mijn zijn beste vriendin van 42. Dit is het verhaal van Jory, een jongen die Sophie Hilbrand ontmoet in de tweede aflevering van Je Zal Het Maar Zijn. Betekent de relatie met Patricia dat hij zijn homoseksuele gevoelens terug in de kast heeft gezet? Hoe is de liefde tussen de twee ontstaan en hoe zien ze hun toekomst samen? De aflevering van Je Zal Het Maar Zijn over bijzondere relaties is zondag 28 september om 21.15 uur te zien bij BNN op 3.

Naast Jory volgt Sophie nog twee stellen met een bijzondere relatie in deze aflevering van Je Zal Het Maar Zijn. Wilrieke en Sebastiaan zijn zeven jaar samen en hebben drie dochters. Sinds twee jaar hebben ze een open relatie. Naast zoenen, mogen de partners ook seks met derden hebben en vinden zij dat de liefde moet stromen. Renate en Ingeborg zijn tien jaar samen en sinds vijf jaar getrouwd. Toen ze samen graag kinderen wilden, vroegen ze hun vriend Nico om donor te worden. Inmiddels hebben zij twee zoontjes en vormen ze een gelukkig gezin. Dat “oom Nico” veel meer zou worden dan alleen maar donor, hadden de twee vrouwen echter niet vermoed.

In Je Zal het Maar Zijn portretteert Sophie Hilbrand jonge mensen die in hun leven een uitzonderlijke keuze hebben gemaakt of in een bijzondere situatie verkeren. Dit seizoen ontmoet Sophie mensen met bijzondere fascinaties, met bijzondere relaties, een opvallend uiterlijk, tweelingen en personen die publiekelijk van hun voetstuk zijn gevallen.

Voor meer info over de kandidaten van Je Zal Het Maar Zijn, check JZHMZ op Facebook.

Je Zal Het Maar Zijn wordt in opdracht van BNN gemaakt door Witte Geit.


Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNNVARA Communicatie

Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl