30
juli
2015
|
16:33
Europe/Amsterdam

SOLAR WEEKEND HELEMAAL TE VOLGEN BIJ BNN OP NPO 3

GWEN VAN POORTEN EN NATHAN DE VRIES DUIKEN VOL IN HET FESTIVAL

Hét creatieve crossoverfestival Solar barst dit weekend los bij de Maasplassen in Roermond. Gwen van Poorten en nieuwkomer Nathan de Vries laten iedereen die niet op het festivalterrein kan zijn vanaf de bank meegenieten van alle muziek in de vele area's. Met opkomend talent en grote namen - dj’s, rappers én bands - is er voor ieder wat wils. Nathan komt van 101.TV en doet dit weekend voor het eerst namens BNN verslag. Solar is zondag 2 augustus om 22.55 uur te zien bij BNN op NPO 3

Solar is een wondere wereld vol verrassingen, met elk jaar een ander thema. En dit jaar is dat ‘cinema’. Filmisch, extravagant, prachtige decors en moddervette stages. Gwen en Nathan duiken in een speeltuin voor volwassenen, waar vier dagen wordt genoten van een brede line-up van muziek en andere kunstvormen. Onder andere Typhoon, Jett Rebel, Dio en The Bloody Beetroots staan op de uitpuilende lijst van namen voor dit Roermondse festijn.

Nathan: “Vraag mij niet waarom, maar ik ben nog nooit op een festival geweest, terwijl ik ontzettend van feestjes houd. Ik denk dat ik vooral heel erg ga genieten van hoe andere mensen losgaan en dan in die flow mee ga. Als ik Gwen mag geloven is dit misschien wel het leukste festival dat Nederland kent. Ik vind het ontzettend tof ik eindelijk mijn festivalontmaagding mag beleven!”


Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Francine Bout, 0627850041, francine.bout@bnnvara.nl