30
januari
2014
|
16:15
Europe/Amsterdam

SOAP STARTUP: WILLEN ZE PINGUINS? DAN KRIJGEN ZE PINGUINS!

BNN NEEMT ADVIES VAN NICO DIJKSHOORN TER HARTE

Vaste columnist Nico Dijkshoorn kwam gisteravond met dé gouden tip voor de BNN-soap StartUP: zet pinguïns in. Dat advies hebben de makers van StartUp ter harte genomen. Na een razendsnelle hermontage krijgen één of meerdere pinguïns vanavond een speciale rol in de serie. Ga er maar eens lekker voor zitten! StartUp is iedere werkdag om 19.30 uur te zien bij BNN op 3.

De nieuwe BNN-soap StartUp is hard campagne aan het voeren om meer kijkers voor zich te winnen. Zo zat de cast van de serie woensdagavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Het gesprek ging over de lage kijkcijfers, waarbij naar voren kwam dat niet de kwaliteit van de serie ter discussie staat, maar dat de serie helaas te weinig naamsbekendheid heeft. Om daar verandering in te brengen adviseerde Dijkshoorn om pinguïns in te zetten. Dat Nederlanders daar graag naar kijken bewijst de succesvolle serie ‘Pinguins Undercover.’

Liefde, geheimen, ambitie en lust. Dat is waar de nieuwe BNN-soap StartUp over gaat. Vijftien jonge mensen wonen en werken samen in een oud fabriekspand. Ze proberen allemaal hun droom om succesvol eigen baas te zijn te verwezenlijken. Maar al snel ontdekken ze: dromen waarmaken kunnen ze niet alleen. Jaloezie, conflict en tegenslagen maken de weg naar succes niet makkelijk.

De serie wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Endemol Nederland.

Meer informatie over deze nieuwe serie en de cast vind je op startup.bnn.nl.


Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6555321, thijs.verheij@bnn.nl

Endemol Nederland
Monique Aalbers, 020 893 1896, monique.aalbers@endemol.nl