05
maart
2013
|
00:19
Europe/Amsterdam

SJEAZY PEARL WINT BEAUTY AND THE BEAT

PROGRESSIVE HOUSE DJ SPEELT ARGENTIJNSE CLUBS PLAT

Sjeazy Pearl is de nieuwe vrouwelijke top-dj van Nederland! Tijdens de finale van Beauty and the Beat in Argentinië is zij overtuigend als winnaar uit de bus gekomen. De Amsterdamse dj vliegt naar huis met een vette prijs in haar bagage: ze gaat haar eigen single en een mixcompilatie produceren en krijgt een jaar lang support van Spinnin' Records ter voorbereiding op de gigs die haar te wachten staan. Sjeazy Pearl won de finale van dj's Daani en Marlicous. De laatste aflevering Beauty and the Beat was vanavond te zien bij BNN op 3.

Winnares Sjeazy Pearl is blij met haar overwinning en gaat vol gas door: 'Ik ben klaar om me ass off te werken en gelanceerd te worden in de internationale house/dance scene! Ik ga tracks produceren, samenwerken met grote artiesten en draaien in binnen en buitenland. Ik wil wereldwijd liefde geven met mijn muziek op de grootste podia en festivals. Hou me in de gaten en volg me op Facebook, Twitter en Instagram!' De winnende dj draait haar progressive house technisch strak, met gevoel voor het publiek en is al een tijd bezig met het produceren van haar eigen tracks.'

In de finale gingen de drie overgebleven dj's Daani, Marlicous en Sjeazy Pearl twee keer de Argentijnse clubs in en deden ze een grote fotoshoot voor een vooraanstaande glossy. Na een ingewikkelde technische opdracht met electrotango en een optreden voor een uitverkochte zaal wezen de twee Argentijnse juryleden samen met het aanwezige publiek Sjeazy Pearl als grote winnaar van het programma aan. In Beauty and the Beat ging BNN op zoek naar een vrouwelijke top-dj. Twaalf kandidaten moesten bewijzen dat ze de skills, de looks en de drive hadden om het te maken in de scene.

Beauty and the Beat is in opdracht van BNN geproduceerd door Stokvis & Stokvis Content.


Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl