Hilversum,
15
december
2017
|
14:32
Europe/Amsterdam

SINGLES ZOEKEN GROTE LIEFDE IN NIEUW SEIZOEN FIRST DATES

Twee feestelijke Kerstspecials op 19 en 26 december

Een restaurant vol vrijgezellen én met camera’s. Het First Dates-restaurant van gastheer Sergio opent weer haar deuren! En ja, barman Victor is ook weer van de partij. In iedere aflevering zien we Nederlandse vrijgezellen die dromen van de perfecte partner. Schiet Cupido meteen raak? Of zal er na de eerste date zeker geen tweede meer volgen? De kandidaten die meedoen, zijn van alle leeftijden en seksuele voorkeuren. First Dates is vanaf 19 december op dinsdag om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Het seizoen start met twee Kerstspecials op 19 en 26 december. Het First Dates-restaurant opent haar deuren voor de feestdagen, want niemand wil een eenzame kerst. In deze feestelijke afleveringen ontvangt maître Sergio met zijn team ook oude bekenden, die een tweede kans wagen in hun zoektocht naar ware liefde.

In de eerste aflevering komt Bobby voor de tweede keer langs, nadat hij de vorige keer door zijn date in de ‘friend zone’ werd geplaatst. Ook zien we Twan terug, die na de vorige keer veel meer zelfvertrouwen heeft gekregen in de liefde.

In de tweede aflevering komt de 82-jarige Piet weer langs. Hij en zijn vorige date waren geen match, daar was Piet heel duidelijk over. Ook Demy komt terug voor een herkansing in de liefde. De vorige date leek er wel één met zichzelf: ze leken te veel op elkaar...

First Dates is een coproductie van BNNVARA en Warner Bros. Nederland.

Zie ook: firstdates.bnnvara.nl