Hilversum,
27
september
2019
|
11:07
Europe/Amsterdam

SINGLES OP ZOEK NAAR PERFECTE MATCH IN NIEUW SEIZOEN ‘FIRST DATES’

Sergio en Victor vanaf 7 oktober terug op NPO 3

Schiet Cupido raak? En leidt de eerste date tot een tweede? Het Nederlandse First Dates-restaurant van gastheer Sergio en barman Victor opent weer haar deuren! In iedere aflevering zien we vrijgezellen, die dromen van de perfecte partner. Wie vindt de ideale match? De singles zijn weer van alle leeftijden en komen uit het hele land. Het vijfde seizoen van First Dates is vanaf maandag 7 oktober elke werkdag om 19.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

In de eerste aflevering op 7 oktober een aandoenlijke date tussen Reindert en Willem, de een in de zeventig, de ander begin tachtig. Alle twee op zoek naar een maatje om de rest van hun leven mee door te brengen.
De romantische Luigino weet op een heel bijzondere manier zijn liefde voor Stacey kracht bij te zetten. Maar of zij daar voor valt? Twintigers Frides en Maaike hebben beiden een voorliefde voor planten en groen, maar is dat een goede basis?
Kelly is dol op paarden en houdt van Ajax, maar er is nog wel ruimte in haar leven voor een man. En is Daniël die man?
Ook te gast in het First Dates-restaurant zijn de vijftigers Roland en Yolanda, die tijdens het diner gezelschap hebben van de teckels van Roland.

Zoals altijd krijgen alle stellen aan het eind van het diner die ene vraag voorgeschoteld: ‘Willen jullie elkaar nog een keer zien?’

‘First Dates’ is een coproductie van BNNVARA en Warner Bros. Nederland.

Zie ook: firstdates.bnnvara.nl