Hilversum,
06
januari
2017
|
12:00
Europe/Amsterdam

SHAY KREUGER SLUIT DE WEEK AF OP RADIO 2

Vanaf vanavond sluit radio-DJ en presentatrice Shay Kreuger de week af bij BNN en de VARA op NPO Radio 2. Iedere vrijdagnacht neemt ze in de nieuwe radioshow ‘De wat een week show met Shay’ de week door met haar luisteraars en vaste gasten van haar programma. Ze praat met hen over hoe hun week was, wat ze van het nieuws vonden en hoe hun komende week eruit zal zien, om zo om 02:00 uur officieel een punt achter de week te zetten. ‘De wat een week show met Shay’ is iedere vrijdagnacht te horen van 00.00 uur tot 02.00 uur bij BNN en de VARA op NPO Radio 2. 

Het geweld jegens hulpverleners met nieuwjaar, de kritiek op Ali B en de start van Wie is de Mol?. In de eerste uitzending neemt Shay de week door met cabaretier, radio-DJ en rapper Riza Tisserand en wetenschapsjournalist en kandidaat van Wie is de Mol? Diederik Jekel. 

Shayveca Kreuger begon haar radiocarrière in 2007 bij FunX. Shay was onder meer te zien en te horen in programma’s van Jörgen Raymann, als reporter voor 2Doc en als muziekkenner in het programma De Wereld Draait Door. Shay is op podia door heel Nederland te zien als presentatrice.