24
december
2014
|
11:56
Europe/Amsterdam

SERIOUS REQUEST IN ZIJN GEHEEL TERUG TE KIJKEN OP 101.TV

MET ONDER ANDEREN JOHNNY DE MOL, KENSINGTON EN SELAH SUE

Serious Request gemist of gewoon zin om het hele spektakel nog een keer te bekijken? Dat kan! 101.TV zendt Serious Request in zijn geheel nogmaals uit. Ook vergeten geld te storten? Geen probleem, tijdens de herhaling is het nog steeds mogelijk om dit te doen. Door geld te storten steun je het Rode Kruis in hun strijd tegen seksueel geweld dat wordt gepleegd tegen meisjes en vrouwen in conflictgebieden. Geld doneren kan op Giro 661, IBAN-nummer NL56INGB000000661. De herhaling is vanaf donderdag 25 december om 16.00 uur tot 31 december om 21.45 uur te zien op 101.TV.

Tijdens Serious Request laten 3FM DJ’s Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom en Domien Verschuuren zich zes dagen opsluiten in een glazen huis in Haarlem om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Zij zamelen geld in door mensen de mogelijkheid te geven om nummers aan te vragen tegen een geldbedrag. Daarnaast is het mogelijk om cheques langs te brengen en geld door de brievenbus van het glazen huis te gooien. Ook is er een online veiling. Tijdens de herhaling van Serious Request is het niet meer mogelijk nummers aan te vragen, wel kan meegepraat worden over Serious Request op Twitter met #SR14.

In het glazen huis komen veel BN’ers langs om hun steun te betuigen. Zo zijn onder anderen Johnny de Mol en Kensington nachtkracht om de DJ’s de nacht door te helpen. Sunnery James en Ryan Marciano komen langs voor een optreden. Ook Selah Sue komt langs met een gesigneerde gitaar voor de veiling en geeft een intiem privé-concertje.

101TV is de jongerenzender van de Nederlandse Publieke Omroep en staat voor het ontwikkelen en stimuleren van talent en ambitie. De zender is te ontvangen bij alle digitale kabelaars, zoals UPC (kanaal 117), Ziggo (133) en KPN (314).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie. Maryam Sebbar, tel: 035-6462080, maryam.sebbar@bnnvara.nl