Hilversum,
24
september
2019
|
10:46
Europe/Amsterdam

SANDER VAN DE PAVERT START 5-DELIGE TALKSHOW AVONDLICHT

Andries Knevel, Freek Vonk, Catherine Keyl e.a. te gast in absurdistisch interviewprogramma

Avondlicht is een eigenzinnig, 12 minuten durend interviewprogramma van LuckyTV, waarin Sander van de Pavert op geheel eigen wijze het gesprek aangaat met bijzondere mensen uit de wereld van media en televisie. In Avondlicht gaat Van de Pavert graag op zoek naar de ónbekende kant van zijn bekende gasten. En niet zijn spitsvondige vragen, maar een vlijmscherp montagemes is daarbij Van de Pavert’s sterkste wapen. In gesprekken met Andries Knevel, Freek Vonk, Jort Kelder, Giel Beelen en Catherine Keyl leidt dit alles in Avondlicht tot een serie onwaarschijnlijke interviews, bizarre anekdotes en ongemakkelijke stiltes. Avondlicht is te zien vanaf 6 oktober bij BNNVARA om 22:55 uur op NPO 1.

Het maken van een talkshow als Avondlicht was voor Sander van de Pavert een lang gekoesterde wens. Door bekende gasten nu eens zélf serieus te interviewen en deze gesprekken vervolgens uitgebreid te hermonteren ontstaat een 12 minuten durende talkshow vol humor, ongemak en onverwachte wendingen. Van de Pavert ziet het maken van Avondlicht dan ook als zijn masterpiece: “In dit programma kan ik eindelijk alles kwijt.”

Over de samenwerking met zijn gasten is hij duidelijk: “Zij verdienen alleen maar applaus. Ze stellen zich kwetsbaar op door een uur lang met mij te praten en mij vervolgens te laten bepalen wat ik in de montage met dat interview ga doen. Ik hoop dat ik hun vertrouwen niet beschaamd heb. Maar daar ben ik ook weer niet helemaal zeker van.”

Van de Pavert is bekend van de korte satirische filmpjes ‘LuckyTV’ die hij sinds 2005 produceert voor De Wereld Draait Door. Deze op de actualiteit gerichte filmpjes zijn dagelijks te zien en duren doorgaans niet langer dan 1 minuut.

Zie ook BNNVARA.nl/avondlicht

download
Trailer Avondlicht