25
april
2013
|
16:20
Europe/Amsterdam

RUZIES WORDEN BIJ BNN IN DE RING UITGEVOCHTEN

ARNOLD VANDERLYDE MAAKT TVLAB-PROGRAMMA VECHTERSBAZEN

Soms is een ruzie niet met woorden op te lossen. Dan werkt het een stuk beter om het letterlijk uit te vechten. Dat is het idee van het nieuwe programma Vechtersbazen dat half augustus tijdens TV LAB te zien is bij BNN op 3. Hiervoor is BNN op zoek naar mensen die elkaar goed kennen, maar een conflict hebben dat ze maar niet uitgepraat krijgen. Zij duiken de boksschool in met één van de beste Nederlandse boksers allertijden: Arnold Vanderlyde. Hij stoomt de kandidaten klaar voor de confrontatie in de ring en brengt de rivalen ondertussen dichter bij elkaar door over en weer respect af te dwingen. Wil jij een conflict voor eens en altijd de wereld uit helpen? Geef je op via vechtersbazen.bnn.nl.

Je zwager terugpakken voor alle slechte grappen die hij met je heeft uitgehaald. Je collega laten weten dat je die constante spanning zat bent. Of je baas uitdagen omdat hij je niet de verdiende promotie geeft. Het kan allemaal worden opgelost in Vechtersbazen. Arnold Vanderlyde: ‘Het gevecht gebeurt niet volgens het recht van de sterkste, maar volgens de regels van mijn sport. Een bokser is strategisch, is mentaal en fysiek sterk. Hij kruipt in de huid van z’n tegenstander, hij leert ‘m begrijpen. Hij wint juist als hij respect heeft voor die tegenstander.’ Na het gevecht is er de handshake en beslist de winnaar het conflict.

In de week van 12 tot en met 16 augustus trapt Nederland 3 het tv-seizoen af met TV Lab, een week vol vernieuwende, afwijkende en creatieve programma’s. In deze week experimenteert ook BNN met een aantal nieuwe programma’s, waaronder Vechtersbazen.


Voor meer informatie: BNN Communicatie

Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl