Hilversum,
07
maart
2017
|
10:47
Europe/Amsterdam

RUTTE EN PECHTOLD IN STEMTREIN MET TIM HOFMAN

OOK THIEME EN SEGERS GAAN MEE MET TIM OM JONGEREN OVER TE HALEN TE GAAN STEMMEN

Stembus out. Stemtrein in. Tim Hofman en crew laten woensdag de bus in de garage en reizen met een trein door het land om jongeren over te halen te gaan stemmen. In de Stemtrein kan iedereen die in bezit is van een studenten-OV instappen om de meereizende Mark Rutte, Alexander Pechtold, Marianne Thieme en Gert-Jan Segers alles te vragen over hun verkiezingsplannen. Omdat een treincoupé snel vol zit is de tour aanstaande woensdag tussen 11.30 en 13.30 uur ook live te volgen op de Facebookpagina van De Stembus. Hier zijn ook de opstappunten te vinden. 

De Stembus is al een paar weken on tour. Tim Hofman rijdt samen met de andere initiatiefnemers, influencers en vrijwilligers langs MBO’s en HBO’s om de studenten over te halen te gaan stemmen en dat te gaan vieren. Verkiezingen zouden een nationale feestdag moeten zijn, dus neem vrij en vier je stem! Verschillende lijsttrekkers zijn al meegegaan naar de scholen om onder leiding van Tim met de studenten in gesprek te gaan. 

Op de Facebookpagina van De Stembus 2017 worden partijprogramma’s vertaald, lijsttrekkers doorgelicht, zijn livestreams van de events te volgen en zijn alle acties terug te kijken.